Helsingin elokuvasyksy tarjoaa kulttuurialan aukeamista odottaneille iloisia uutisia: uudistunut Korjaamo Kino viettää avajaisiaan torstaina 30.9.2021, tarjoten juhlahumua ja jälleennäkemisen riemua punaisella matolla. Korjaamo Kinon ohjelmistossa nähdään niin uutuuselokuvia kuin myös vanhoja suosikkeja ja erikoisiltoja – laatuelokuvia kaikille leffafaneille.

Korjaamo Kino on aito töölöläinen, koko stadin oma korttelikino, jossa kaupunkilainen elämäntyyli on parhaimmillaan. Kinossa ainutlaatuinen historiallinen miljöö ja perinteinen itsetehdyn popcornin tuoksu kohtaavat ajanmukaiset elokuvateatteripalvelut pehmeistä penkeistä nykyaikaiseen elokuvasalitekniikkaan.

Korjaamo Kinon uudistunut aula on kokonaisvaltaisen elokuvakokemuksen olohuone. Viihtyisässä ja elämyksellisessä elokuvateatterissa on myös muun muassa uusi viinibaari, jossa voi viettää leffaillan etkoja ja jatkoja. Korjaamon Baari & Keittiö on niinikään päivittänyt sekä laatustandardejaan että menuaan. Keittiössä yhdistyvät moderni keittotaito ja klassiset, sesongin mukaiset raaka-aineet, lopputuloksena maukas ja konstailematon ruoka.

Korjaamon kokonaistarjonta täydentää Kinon elämyksellisyyttä, ja kulttuuritehtaassa onkin mahdollista kokea monenlaisia rientoja elokuvatapahtumista musiikkipalveluihin.

Korjaamo Kinon avajaisissa 30.9. klo 16:00 alkaen on punaisella matolla luvassa hartaasti odotettu 007 No Time To Die -elokuvan maailman-ensi-ilta, livemusiikkia, ravintolatarjouksia ja yllätyksiä.

Antti Luusuaniemi. Kuvaaja: Lili Ermezei

Juhlatunnelmissa on mukana myös Korjaamo Kinon oma ”Kummisetä” Antti Luusuaniemi, joka on yksi Kulttuuritehdas Korjaamon uusista omistajista.

– Korjaamo Kino on vastaus niille elokuvissakävijöille, jotka haluavat yhdistää hyvän leffan, laadukkaan ruuan ja vimpan päälle viinit. Stadin ytimessä voi jatkaa keskusteluja elokuvista Korjaamon ravintolassa tai sopia treffit ennen leffaa Korjaamon baariin, kuvailee Kummisetä Luusuaniemi Korjaamo Kinon tarjontaa.

– Stadin ykköselokuvateatteri tarjoaa leffaillan kaikilla herkuilla – myös näytöksiä, joihin voit ottaa lempiherkkusi mukaan. Mä ainakin tiedän, missä jatkossa nautin ensi-illoista! Nähdään Korjaamo Kinosssa!

Avajaisista alkaen Korjaamo Kino on avoinna joka päivä.