kokoushotelli-helsinki-scandic-park

Inspiroituminen on teema, jota Helsingin Scandic Park haluaa tarjota kokousasiakkailleen. Maineikas hotelli sai suurimmat kokous- ja juhlatilat vihdoin avattua isojen uudistuksien jälkeen. Samalla tilat nimettiin uudelleen.

Kierrätysmateriaaleja hyödyntävän hotellin sisustus on luonnonläheisesti toteutettu. Uudistus näkyy jatkossa myös värikkäissä ja yllätyksellisissä kokoustarjoiluissa.

Scandic Parkin kokous- ja juhlatilat kokoavat ihmiset yhteen ja kutsuvat viihtymään ja inspiroitumaan. Uudistuksen myötä kokous- ja juhlatilat saavat uudet arvoisensa nimet. Ballroomin uusi nimi on Vision. Yhdeksännen kerroksen kokoustila on View, ja se on enemmän kuin nimensä veroinen, sillä sieltä avautuu yksi Helsingin upeimmista näkymistä Töölönlahden ja puiston ylle.

Legendaarinen ja historiansa aikana tuhansia tarinoita kuullut Ballroom eli Vision on puettu täysin uuteen asuun. Tilassa on käytetty yli 500 m2 kokolattiamattoa, yli 7 kilometriä akustiikkalamellia, 450 m2 akustiikkalevyä, 120 metriä RGB Wall Washer -valaisimia ja sata metriä siirtoseiniä. Nykyaikaisella AV-tekniikalla ja 12 metriä leveällä videoseinällä varustettu tila on valmiina tämän vuosisadan hienoimpien tilaisuuksien näyttämöksi, jopa 500 vieraalle.

”Haluamme olla Helsingin inspiroivin kokoushotelli. Kokousympäristöllä on suuri merkitys viihtyvyyteen ja siksi olemme panostaneet siihen kaikilla osa-alueilla hotellimme uudistusprosessissa. Parhaimmillaan viihtyisä ympäristö lisää työtehoa, parantaa oppimista sekä lievittää stressiä ja jännitystä. Se on kuin kävely puistossa, joka virkistää ja rentouttaa niin kehoa kuin mieltä”, kertoo hotellinjohtaja Kari Kurppa.

Uusien kokous- ja juhlatilojen sekä koko Scandic Park -hotellin muotokieli perustuu Scandicin luomaan uuteen hotellikonseptiin. Hotellin tilojen suunnittelussa on hyödynnetty vaikutteita sitä ympäröivästä urbaanista puistosta, joka tarjoaa jokaiselle elämyksiä ja inspiraatiota. Viihtyisä ja ilmapiiriltään rento tunnelma välittyy hotellin ulko-ovelta hotellihuoneisiin saakka. Se näkyy materiaalivalinnoissa, kalusteissa, valaistuksessa ja ilahduttavissa yksityiskohdissa. Scandic Park -hotellin suunnittelun on ruotsalaisen arkkitehtitoimisto Doosin käsialaa.

Lisätietoa tiloista ja teknisestä varustuksesta osoitteessa www.scandichotels.fi/parkhelsinki