RSO-festivaali Thomas Adès: The Daring Duchess

Ihminen on vuoroin ihaillut, pelännyt, pilannut, suojellut tai yrittänyt kesyttää luontoa. Sen mystisyys ja kauneus on innoittanut myös säveltäjiä läpi historian, mutta minkälaisin musiikillisin keinoin he ovat luontoa kuvanneet?

Kaapo Ijas, kapellimestari Jukka Nykänen, juontaja Asiantuntijavieraana meteorologi Anniina Valtonen Ludwig van Beethoven: Osia sinfoniasta nro 6 “Pastoraali” Brett Dean: Pastoraalisinfonia

Ravintolavinkki! 690 m Musiikkitalolta

Más on tapaksien napsintaa, grillin tirinää ja yhdessä illastusta ilman kiirettä mihinkään

Syksyllä 2021 alkoi RSO:n ja uuden ylikapellimestarin Nicholas Collonin yhteinen matka

Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on Yleisradion orkesteri, jonka tehtävänä on tuottaa ja edistää suomalaista musiikkikulttuuria. Orkesterin ylikapellimestari on syyskaudesta 2021 Nicholas Collon.

RSO konsertoi Musiikkitalossa. Konsertit lähetetään suorina lähetyksinä Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä sekä taltiointeina Yle Teemalla ja Yle TV1:ssä.Kotimaan konserttitoiminnan ohella RSO tekee säännöllisesti konserttikiertueita ympäri maailmaa.

Suurten klassis-romanttisten mestariteosten ohella RSO:n ohjelmisto sisältää runsaasti nykymusiikkia ja orkesteri kantaesittää vuosittain useita Yleisradion tilausteoksia.

 

Tapahtuma


RSO: Musiikki puhuu luonnosta

 Päivä: ke 3.11.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: Useita hintoja  Ticketmaster.fi

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Musiikkitalo
Musiikkitalo
 Mannerheimintie 13 A
Helsinki

Mannerheimintie 13 A
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


Liput Musiikkitalon tapahtumiin