Megasuosittu Helmut Lotti palaa konsertoimaan Suomeen vuosien tauon jälkeen. Belgialainen laulaja lumosi suomalaiset viitisentoista vuotta sitten lukuisin loppuunmyydyin konsertein. Nyt hän tekee kauan odotetun paluun ja saapuu takaisin Suomeen ensi helmikuussa osana laajaa Pohjoismaiden kiertuettaan.

Helmut Lotti konsertoi Helsingissä, Finlandia-talossa ystävänpäivänä keskiviikkona 14. helmikuuta 2018. Ohjelmisto sisältää hänen suurimmat hittinsä sekä hänen uusia laulujaan tuoreelta Comeback-albumilta. Luvassa on todellinen klassikkojen ilotulitus tässä yli kaksituntisessa konsertissa, jota säestää 22-henkinen orkesteri.

Helmut Lottin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 13 miljoonaa kappaletta, Suomessakin lähes 200 000. Lotti nousi koko maailman tietouteen vuoden 1995 albumillaan Helmut Lotti Goes Classic. Sittemmin hän myös duetoi lukuisten supertähtien, kuten Andrea Bocellin, Monserrat Caballén, Eros Ramazottin, Placido Domingon, Sarah Brightmanin ja Cliff Richardin kanssa.

47-vuotias Lotti on nykyisin varsin eri näköinen kuin edellisen kerran Suomessa konsertoidessaan. Varhaista hiustenlähtöä peittänyt peruukki on poissa ja lapsenkasvoisesta ja tuuheatukkaisesta laulajasta on kuoriutunut karismaattinen maailmanmies, jonka ääni lumoaa entistäkin syvemmällä voimalla.

Tapahtuma


Helmut Lotti

 Päivä: ke 25.4.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: alk. 69,50  Ticketmaster.fi
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Finlandia-talo
Finlandia-talo
Mannerheimintie 13e
Helsinki
 Hotellit läheisyydessä Kamppi