scandic-hotelli-kesämenuScandicin hotellien kesämenu on kehitetty yhdessä huippukokki Jamie Oliverin kanssa. Scandic ja Jamie ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2009 ja tämän vuoden kesämenu on saanut inspiraatiota suosituista, vuosikymmenten takaisista klassikoista. Menun alkuruokana on esimerkiksi 80-luvun hitistä nykypäivään tehty katkarapucocktail. Kesämenu on tarjolla lähes kaikissa Scandicin hotelleissa Pohjoismaissa 23.6.­­–17.8.

“Tämän kesän menu on sekoitus upeaa pohjoismaalaista tuotantoa sekä suosimiani kesäisiä raaka-aineita. On hauskaa tehdä uudella tapaa asioita, jotka ovat olleet aiemmin suosiossa. Mielenkiinnolla nostan esiin 80-luvulla innoittamia asioita ja yhdistän niitä tämän päivän laadukkaisiin raaka-aineisiin,” kertoo Jamie Oliver.

Ravintolaelämyksestä on tullut yhä merkittävämpi osa koko hotellielämystä. Jamien ruoan ystäville on luvassa syksyllä lisää herkkuja, kun supersuosittu Jamie’s Italian -ravintola lanseerataan Pohjoismaissa Scandic Anglais Tukholmassa. Maailmanlaajuisesti jo tuhansia faneja kerännyt Jamie’s Italian on saanut inspiraationsa Jamien intohimosta italialaiseen ruokaan ja elämäntyyliin.

“Haluamme panostaa yhä enemmän ruokaan ja juomaan ja yhteistyömme syventäminen Jamien kanssa on osa jatkuvaa kehittämistyötämme. Uusi kesämenu ja Jamie’s Italian ovat erinomaisia esimerkkejä siitä,” kertoo Ulrika Garbrant, Scandicin Vice President Food & Beverage.

Kesämenu

Jamien katkarapucocktail – 7,80 €

“Tämä on todellinen klassikko. Muistan tämän vanhempieni ravintolalistalta kasvaessani 80-luvulla. On hauskaa tehdä aiemmin suosittuja asioita uudella tapaa – Teen innolla siitä tähän päivään sopivan version,” kertoo Jamie Oliver.

Rapeaa milanolaista kananrintaa – 17,80 €

“Inspiraatio tähän Rapeaan milanolaiseen kananrintaan tulee uudesta kirjastani,” sanoo Jamie.

Vaniljapannacotta raparperi-mansikkahillokkeella – 5,50 €

“Vaniljapannacotta varhaisen kesän raparperilla on todellinen herkku ja sen kruunaa manteli-crumble inkiväärillä,” kertoo Jamie.