Bistro Fiore & Bar Fiore Helsinki - Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellin yhteydessä tarjoaa lentokentän ilmapiiriin istuvat toiminnot. Ravintolan aamiainen aloitetaan jo kello viisi aamulla ja ravintola palvelee lounas- ja iltaruokailijoita lähes puoleen yöhön saakka.
Bistro Fiore & Bar Fiore Helsinki – Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellin yhteydessä tarjoaa lentokentän ilmapiiriin istuvat toiminnot. Ravintolan aamiainen aloitetaan jo kello viisi aamulla ja ravintola palvelee lounas- ja iltaruokailijoita lähes puoleen yöhön saakka.

Helsingin hotellit

Suomen Holiday Inn –hotellien Brasserie- ja Bistro-ravintolat uudistivat ruokalistansa maaliskuun lopulla. Uusi ruokalista henkii amerikkalaistyylistä bistromaisuutta, joka näkyy runsaina, mehevinä annoksina ja laajana valikoimana.

Kaikille löytyy mieleinen ateria aina keveistä salaateista mehukkaisiin pihveihin. Talon leipänä tarjoillaan kiviarina kurpitsaleipää tai luomuruisaurinkoleipää.

Runsaat sandwichit ja burgerit tehdään laadukkaista raaka-aineista. Burgereissa erittäin kuohkean ja maukkaan Brioche-sämpylän väliin paistetaan mehukas Wagyu-härän täyslihapihvi, joka on tunnettua marmoroituneesta lihasta sekä mehevästä rakenteestaan. Sandwichit tarjoillaan aina tuoreperunalastujen kera ja burgereiden kaverina lautasella on rapeita ranskalaisia. Sandwicheissä ja burgereissa ei ole unohdettu myöskään kasvisruokailijoita, listalta löytyy maistuvat kasvisversiot myös näistä.

Herkulliset ja ruokaisat salaatit kuuluvat myös bistro-henkisyyteen. Salaateista voi mainita runsaan maalaissalaatin, joka ei jätä ketään nälkäiseksi. Alkuruuista löytyy esimerkiksi Gruyère-juustolla gratinoitu sipulikeitto, etanat valkosipuli-yrttivoilla, härkäpastramia. Pääruokien parhaimmistoa ovat runsaat pihvit, jotka tehdään Atrian Hienoin Pihviliha –tuotteista. Liha on peräisin kotimaisilta sopimustuottajilta, jotka ovat sitoutuneet eettiseen kasvattamiseen ja kestävän kehityksen ympäristövaatimuksiin. Jälkiruoka kruunaa maistuvan aterian. Listalta löytyy siihen mielenkiintoisia makuyhtälöitä – vaikkapa rosmariini créme brûlee tai juustoja ja viikunahilloa.

Suomalaisuutta kansainvälisille asiakkaillemme on tarjolla esimerkiksi menukokonaisuuden muodossa. Menuun on valittu alkuruuaksi rosmariinilohipastramia ja pääruuaksi mureaa poron paahtopaistia suppilovahverokastikkeen sekä punajuuriröstin kera. Menun viimeistelee herkullinen suklaakakku vadelmakastikkeen ja sorbetin kanssa tarjoiltuna. Menukokonaisuuteen on liitetty myös jokaiselle ruokalajille sopivat viinit.

Katso ravintolat tästä: http://www.finland.holidayinn.com/hotellit/ravintolat/fi_FI/ravintolat/