Hotelleja Helsingissä - Best Western Premier Hotel Katajanokka

Hyvän asiakaspalvelun hotelleja Helsingissä:

Matkailijoiden palautteisiin pohjautuva verkkopalvelu Tripadvisor listasi jälleen matkailijoiden arvostamia hotelleja Helsingissä. Telkien taakse majoittava Best Western -hotelli hurmaa asiakaspalvelullaan.

TripAdvisor Certificate of Excellence Awards 2015 -palkintojen saajien joukosta löytyy ketjun kaksi suomalaista hotellia, joista toinen on Katajanokalla toimiva Best Western Premier Hotel Katajanokka.

Hotelli on todella monipuolinen kokonaisuus ja onhan se nähtävyys itsessään. Entisessä vankilassa on jopa kirkko, joka yhdessä talon lukuisten juhlatilojen kanssa tekee hotellista suositun hääpaikan. Kesällä vankilateemaisen ravintolan  puistoterassi on suosittu ruoka- ja viihtymispaikka myös paikallisten keskuudessa.

Matkailualan himotuimpiin palkintoihin kuuluva TripAdvisor Certificate of Excellence Awards määräytyy asiakkaiden palvelukokemuksiensa perusteella antamiin arvosanoihin. Palkinnon saadakseen matkailukohteen täytyy saada erinomaista asiakaspalautetta koko 12 kuukauden seurantajakson ajan. Vuosittain vain joka kymmenes TripAdvisor.com palveluun listatuista kohteista palkitaan.

Entinen vankilaympäristö on varmasti kiehtova ympäristö niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Peilautuuko tämä myös asiakkaiden palvelukokemukseen? Certificate of Excellence -palkinnon saanut WESTERN Premier Hotel Katajanokka on yksi koko maailman  378 matkailukohteesta, joka sai arvostetun tunnustuksen.

– Olemme ylpeitä jokaisesta Best Western-hotellista, joka ansaitsee TripAdvisor -palkinnon. Panostamme todella henkilöstömme koulutukseen ja asiakaspalveluun ja laatuohjelmallamme varmistamme palvelujemme tason. Pitkäjänteinen työ ja säännölliset auditoinnit tuovat tulosta, iloitsee Best Western Suomen toimitusjohtaja Saija Kekkonen.

– TripAdvisorin myöntämä palkinto on erityisen tärkeä siksi, että se edustaa aidosti asiakkaan ääntä. TripAdvisor on maailman suurin matkailusivusto, jonka arvioihin luotetaan. Palkinnon saaminen on viesti asiakkailtamme, että olemme tehneet oikeita asioita, jatkaa Kekkonen.

Historialliseen ympäristöön, puiston keskelle, rakennettu hotelli on herättänyt runsaasti mielenkiintoa sekä Suomessa että ulkomailla.

Vankilaravintola Sakke Järvenpään käsialaa

Tunnelmallisen, vankilahenkinen Jailbird-ravintolakokonaisuus on Sakke Järvenpään käsialaa. Kesäisin erikoisuutena on myös terassiravintola vankilamiljöössä.

Ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat mm. Rytin härkä: kokonaisena grillattu 2 kg:n häränsisäfilee sekä Linnanpihan härkää.

Ravintolan kotisivut: http://www.bwkatajanokka.fi/ravintola/ravintola-jailbird.html

 

Best Western Hotel Katajanokan kotisivut

Muut Best Western hotellit Helsingissä

Best Western Hotel Carlton

Best Western Plus Hotel Haaga