Koti TEEMANA Bocuse d’Or

TEEMANA: Bocuse d’Or

Neljästoista Suomen Bocuse d’Or-edustaja valittiin 7.11. tiukassa karsinnassa. Kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin Suomen edustajaksi tiensä taituroi Ismo Sipeläinen helsinkiläisestä Finnjävelistä. Fiskars Campuksellen kilpailukeittiöissä Sipeläisen kanssa taitojaan mittelivät Demon ja...
Bocuse d’Or eli kisa kokkien maailmanmestaruudesta käytiin Ranskan Lyonissa 27.-28.1. ja palkinnot jaettiin viimeisen kisapäivän iltana. Norja kaappasi kullan, Yhdysvallat tuli toiseksi, Ruotsi kolmanneksi. Suomi teki kaikkien aikojen kovimman suorituksensa ja sijoittui neljänneksi.
Bocuse d’Or eli kisa kokkien maailmanmestaruudesta käytiin Ranskan Lyonissa 27.-28.1. ja palkinnot jaettiin viimeisen kisapäivän iltana. Norja kaappasi kullan, Yhdysvallat tuli toiseksi, Ruotsi kolmanneksi. Suomi teki kaikkien aikojen kovimman suorituksensa ja sijoittui neljänneksi.
G.W. Sundmansin keittiöpäällikkö ja Suomen tuore Bocuse d’Or -kilpailuedustaja Matti Jämsén aloitti harjoitusjakson maailman arvostetuinta kokkikilpailua varten. G.W. Sundmansin Bocuse d’Or -menussa asiakkaat voivat...