Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali rokkaa ja kokkaa jälleen! 12.–15. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 11 huippuravintolaa, seitsemän niistä uusia tulokkaita tapahtumassa.
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Helsingin uusi katuruokakarnevaali Streat Helsinki järjestetään 21.–22.3.2014. Kokonaisuuden näyttävin osuus, Streat Helsinki EATS, valtaa Helsingin ydinkeskustan Torikorttelit ruokarekkoineen, -kieseineen ja -kojuineen la 22.3.klo 11-19.
Lähiruoka kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän. Maakuntien lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi ja kotimaisten oluiden Syystober -tapahtumakokonaisuus 22.–24.8.2013 veti Helsingin Rautatientorille ennätysmäärän yleisöä. Herkkujen Suomessa vietettiin suomalaisen ruokakulttuurin...
Bryggeri Helsingin keittiömestari Ali Suviala on loihtinut Tall Ships´ Races -kilpailutapahtumaviikon ajaksi merihenkisen Sails Ahoy! -menun.
Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali porskuttaa parhaillaan rennolla meiningillä. Vielä 16. kesäkuuta asti Helsingin Kansalaispuistossa pääsee maistelemaan 12 huippuravintolan herkkukavalkadin läpi jazzin tahtiin jammaillen.