MAINOS
Black Doorin maine olutharrastajien parissa on kiirinyt jo kauas Helsingin Punavuoresta. Sen hanaolutvalikoima (26) on yksi Helsingin kattavimpia. Myös pulloja löytyy kylmäkaapeista useita satoja, ja myös viskejä hyllymetreittäin.
Michelin julkisti 26.2.2015 ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden oman ravintolaoppaan. Guide Michelin Nordic Cities 2015 lupasi paljon, mutta suppeus tekee siitä...
Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu ravintolalegenda Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen ravintolakokonaisuus hulppeine juhlatiloineen. Fiinin historian fine dining -ravintola on päättänyt alkaa tarjota asiakkailleen rennompaa purtaistavaa. Ja Rouheita Klassikoita menullisen verran 3.2.-11.4.2015.
Korkeavuorenkadulla on maaseutu keskellä urbaania elämänmenoa. Juuri ja Latva laittavat suomalaista, paikallista, luomua ja pienten tuottajien toimittamaa raaka-ainetta sekä lautasille sekä laseihin kiitellyssä muodossa.
Lasipalatsin baariin voi poiketa lasillisen lisäksi nyt myös lautaselliselle. Uusi baarimenu tarjoaa niin pikkupurtavaa kuin kunnon nälänkin taltuttavia annoksia. Nyt on helppoa poiketa syömään vaikka lammasvorschmack oluen kaverina tai maistella pala makeaa jälkiruokaviinin säestyksellä.
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-palkinnot jattiin torstaina. Myös Helsinkiin herui menestystä, mutta Pohjois-Suomi vei maton alta patsaiden määrällä mitattuna.