MAINOS
Eliel Saarisen hirsistä ja luonnonkivistä kansallisromanttiseen tyyliin rakennettu koti on monipuolinen museo, jossa voi viettää vaikka koko päivän.
Ravintola Muru on ravintola-alan huippuammattilaisten Henri Alénin, Samuil Angelovin ja Timo Linnamäen ensimmäinen yhteinen ravintola. Muru oli klassikko jo syntyessään ja valittu...
Pannu paellaa pöytään, niin fiesta voi alkaa! Iloisen värikäs valencialaisruoka tuoksuu ja maistuu kuin keväinen tuulahdus Välimereltä. Paellan paras sesonki Nuevossa on maaliskuun lopusta toukokuun alkuun.
Graniittilinnalla on pitkä historia, josta ammentaa tarinoita – ja ideoita annoksiin. Ravintolan ruokateemojen yhteydessä raotetaankin löyhästi ovea myös talon värikkääseen historiaan.  Ravintolatila...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
OlutHuoneiden hanoihin tuodaan loppuvuoden huipentavaksi joulukuun hanaolueksi amerikkalainen, meripihkanvärinen extra IPA, jossa on huikeat Citra-humalan ja Torpedo-humalasylinterin luomat aromit.