Teijon kansallispuisto

Melonta ja soutelu on mukavaa tekemistä ja erinomainen kulkumuoto luonnossa. Teijon Luontokeskus on avannut ovensa kevään poikkeusolojen jälkeen. Natura Viva vastaa Teijon Luontokeskuksen toiminnasta, kahvilasta ja kansallispuiston asiakaspalvelusta sekä tarjoaa retkeilypalveluita.

– Teijon kansallispuisto on todella monipuolinen luontokohde. Kohde täydentää hyvin Natura Vivan muuta toimintaa. On hienoa, että olemme saaneet taas toiminnan käyntiin Teijon Luontokeskuksessa ja tarkoituksena on kehittää myös uutta toimintaa tulevaisuudessa, toteaa Ilkka Lariola Natura Vivasta

Matildanjärvi-panoraama

Luontokeskus sijaitsee Teijon kansallispuistossa Matildanjärven rannalla ja keskukselta voi vuokrata esimerkiksi kajakkeja, SUP-lautoja ja soutuveneitä. Lisäksi Luontokeskus vuokraa kahta eräkämppää sekä saunaa Matildanjärven rannalla. Teijon Luontokeskuksen yhteydessä on myös matkailuvaunualue, jolla on 19:sta sähköistettyä matkailuvaunupaikkaa.

Salossa sijaitsevassa Teijon kansallispuistossa luonnonrauha kohtaa historiallisten ruukkikylien nykyelämän ja käsityöläisperinteet. Ruukkikylistä pääsee suoraan kansallispuiston vaihtelevaan maisemaan.

Teijon Luontokeskuksen aukioloajat:

1.6. – 30.8.2020
Arkisin klo 12 – 19
La ja su klo 11 – 18

4.9 – 31.10.2020
Pe klo 14 – 19
La ja su klo 11 – 18

Teijon alueella on useita pikkujärviä. Yksi niistä on kalliorantainen Sahajärvi, jonka rannalta pääsee lossiyhteydellä lähisaareen. Kosken kuohujakin voi kokea järven rantamilla sekä luonnonmukainen uimaranta.