Espanjalaisvaikutteisena kanaravintolana tunnetuksi tullut Los Pollos muutti uusiin tiloihin osoitteeseen Aleksanterinkatu 20. Perjantaina 12.5. avautuneeseen värikylläiseen ravintolaan on valmistunut myös baari.

Uusi Los Pollos on avattu
Los Pollosin yrittäjäpariskunta, keittiömestarit Jenni Kilponen ja Toni Leskinen iloitsevat keittiönsä Josper-puuhiiliuunista. Pitkä haave on toteutunut. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

 

Avajaisviikonloppuna tarjolla oli ensin Los Pollos -klassikkoannoksia. Tällä viikolla ravintolan konsepti laajenee sen jälkeen asteittain illallisravintolaksi ja uusi á la carte julkaistaan tiistaina 16.5.2023.

– Tiistaina 16.5. julkaisemme uuden á la carte -listan ja silloin pöytävarauksiakin voi jo tehdä online, kertoo ravintoloitsija Toni Leskinen.

Pöytävaraukset Online Los Pollos

Los Pollos pyrähti keväällä Koskikeskuksen alakerrasta Aleksanterinkadun katutasoon, johon on rakennettu noin 300-neliöinen ravintolatila. Aikaisemmin paikalla toimi Kumma Junkbar & Lounge ja sen alakerrassa yökerho Doris.

Ravintolan uuden konseptin mukainen à la carte -lista julkistetaan vasta avaamista seuraavalla viikolla, mutta ravintolan suositun grillikanan ja muiden klassikoiden kerrotaan pysyvän listalla. Uudessa illallisravintolassa tarjoillaan liha- ja kasvisannoksia, joiden valmistamisessa hyödynnetään Josper-puuhiiliuunia.

Pöytävarausjärjestelmä on jo avoinna kotisivulla www.pollos.fi ja
ensimmäisiä varauksia voi tehdä online tiistaista 16.5. alkaen, joka on myös uuden á la carte -listan julkaisupäivä.
Grillauksen pioneereihin Tampereella lukeutuvan Toni Leskisen Los Pollos käyttää lihojen ja kasvisten kypsentämiseen avotuligrilliä. Uuteen ravintolaan tulee lisäksi Josper-puuhiiliuuni. Kuva: Kohokohdat.fi

Uusi Los Pollos -ravintola grillaa pian Josperilla ja tarjoilee illallista, drinkkejä

Pöytävaraukset Online Los Pollos