Space Bowling & BilliardsHohtokeilausta, biljardia, snookeria, virvokkeita ja drinkkejä. Kaikkea tätä on aivan Tampereen keskustan ytimeen avattu Space Bowling & Billiards, joka yhdistää rennon toiminnallisuuden ja seurusteluravintolapalvelut tamperelaisittain aivan uudella tavalla.

Hämeenkatu 23:n 3. kerroksen tyhjä liiketila sai säkenöivän pelikeitaan sisuksiinsa, kun Poolmaxin Space Bowling & Billiards kiisi raketin lailla pool-boomin aallonharjalla keskustaan. Iltapäivästä yömyöhään auki oleva pelipaikka palvelee asiakkaita laidasta laitaan, lapsiperheistä iltaa viettäviin kaveriporukoihin. Illalla ikäraja pomppaa 18 vuoteen.

Hupailua niin keilauskonkareille kuin vasta-alkajillekin

Keilaus on ehkä leppoisin ja hauskin laji pelailla joko lasten kanssa tai porukassa, jossa kaikki eivät välttämättä ole tarttuneet palloon koskaan.

Keilauksessa on helppoa saada onnistumisen kokemuksia, sillä tuurilla on aika iso merkitys. Yhden ränniheiton jälkeen seuraava kerta voikin tuoda täyskaadon. Lisäksi Perheen pienimpiä varten voidaan nostaa laidat, jotta jokaisella kerralla kaatuu jotakin. Hohtokeilauksessa on myös sellaista hohdokasta discomeininkiä!

1200-neliöinen tila sulkee sisäänsä kahdeksan keilarataa, kolme snooker-pöytää ja 10 biljardipöytää, jotka houkuttavat rentoon yhdessäoloon vaikka kesken kaupunki-illanvieton. Kahdeksasta keilaradasta osaa pidetään vapaina sisään ex tempore -astuville, jolloin pelaamaan pääsee tunnin ajaksi vuorollaan saapumisjärjestyksessä. Muita ratoja voi varata myös etukäteen.

Keskeinen sijainti on myös mainio hetken mielijohteesta pelaamaan piipahtavia ajatellen.

Kuva + ääni + valot + peli = elämys

Space Bowling & Billiards -viihdekeskuksen sisustukseen ja sen tuottamaan audiovisuaaliseen kokonaiselämykseen on todella panostettu. Sekä musiikki että valtavalla videoscreenillä pyörivä kuva ovat teemaan sulautuvia. Menneille vuosikymmenille sinkauttava sisustusteema tuo kehiin 50- ja 60-luvun astronautit ja avaruuden valloituksen. Ainutlaatuista sisustussuunnittelija Tomppa Kekäläisen luomaa avaruuskuvaa on kolmen metrin korkeudelta huikeiden 150 seinämetrin verran. Veikeä yksityiskohta ovat myös pesukoneiden rummuista rakennetut valaisimet, niin ikään Tompan käsialaa.

Pelikarkeloinnin lisäksi asiakkaita viihdyttää tasokas baari, josta saa oluen lisäksi myös erilaisia siidereitä ja drinkkejä erityisesti naisasiakkaiden mieleen.

Restamax-konserniin kuuluvalla Poolmaxilla on entuudestaan mm. biljardiravintola Galaxie Centerit Tampereella, Turussa ja Seinäjoella.

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy

Ravintolan kotisivut: spacebowling.fi