Rautatieaseman oma Puistoravintola Virta on virittynyt kesään ja puistokin on rauhoittunut autoliikenteen vähentymisen myötä. Ison puun ja Ravintola Semaforin juurella voi nautiskella kesästä vaikkapa burgerin tai salaatin kera ja nauttia sen seuraksi tuopposen paikallisen Pyynikin Käsityöläispanimon olutta.

Sen verran puiston kätköissä puistoravintola sijaitsee, ettei ihan kaikki vielä ole sinne vieläkään löytäneet. Virtaa voisi siis hyvinkin luonnehtia Tampereen kätketyksi salaisuudeksi vaikka se sijaitsee hyvinkin keskeisellä paikalla aivan rautatieaseman kainalossa. Viikonloppuisin meno virkistyy, mutta viikolla on hieman leppoisampaa.

– Kun ilmat ovat suosiolliset, etenkin viikonloppuisin terassin isolla grillillä voi grillailla ja myös omiakin eväitä. Niitä voi käydä ostamassa vaikka läheisestä Lidlista. Terassilta saa paikallisia makkaroita grillattavaksi ja suunnitteilla on hankkia kuusi pallogrillejä grillipäivien järjestämiseksi.

Paikallisia tuotteita löytyy myös mm. jälkiruokien puolelta ja valikoimista löytyy Tampereen Jäätelötehtaan jäätelöitä.  Jäätelötehtaan italialaiset jäätelöt ja sorbetit valmistetaan Lempäälän Sääksjärvellä alusta loppuun itse satokauden marjoja hyödyntäen. Ravintoloitsija suosii paikallisuutta ja kotimaisuutta muutenkin.

Ruoat tulevat terassille Semaforin keittiöstä, joka on nykyisin suosittu lounaspaikka. Ravintoloitsija kertoo lihojen tulevan mm. Snellmanilta ja HK:lta.