Sorsapuiston kupeessa kokkaava Hella ja Huone tarjoilee elokuun alkupuolelle asti lyhyempää maistelumenua, joka  on viiden ruokalajin raikas Kesämenu. Siinä hyödynnetään mahdollisimman paljon sesongin raaka-aineita sekä upeita luonnon antimia.

Menua voi halutessaan laajentaa 6 tai 7 ruokalajin mittaiseksi tilaamalla lisäannokseksi haluamansa määrän tuoreita ostereita tai ilmakuivattua mangalitza-possun kinkkua.

Hella ja Huoneen Kesämenu 2019

Hella ja Huoneen Kesämenu 2019

 

Päivän keitto

***

Uutta perunaa, fermentoitua härkäpapua ja villiyrttejä

***

Ahventa, herneitä ja mallasta

***

Vuohenjuustomoussea ja omenaa

***

Sahtiposset ja raparperia

 

65 € / hlö
(suositusjuomat menulle 50 € / hlö)

+ Sinisimpukoita ja basilikaa valkoviinissä  5 € / annos

+ Ilmakuivattu mangalitza-possun kinkku 2,50€ / 10 g