Ravintola Myllärit on suosittu juhlatalo, jonka lämpimän punatiilisissä vanhan myllyrakennuksen tiloissa järjestyvät tunnelmalliset juhlatilaisuudet. Elämyksellisyys on ollut jo kauan kantavana voimana klassikkoravintolan pikkujoulujuhlinnassa.

Juhlintaan saa tänä vuonna vauhtia Voltin Biisikärpänen -musavisalla, Voltin Spelit -ohjelmalla tai vaikkapa mentalistin seurassa. Kekkerit voi polkaista käyntiin myös rentohenkisillä pikkukisailuilla Xmas Olympics -ohjelman merkeissä.

– Pikkujoulujen järjestäminen on selvästi piristynyt muutaman vuoden takaisesta, ja hyvästä ruuasta ja juomasta nauttimisen lisäksi elämyksellisyys on tullut mukaan myös pikkujoulujuhlintaan, kertoo toimitusjohtaja Niina Seppänen Tapahtumatuotanto VOLTTI Oy:stä.

– Esiintyjät kuten stand-up -koomikot ja mentalistit ovat kysyttyjä ja parhaat varataankin usein jo kesällä. Erilaiset aktiviteetit, kuten rennot kisailut, ovat myös suosittuja. Ohjelman kesto ei ole merkittävä, vaan sen viihdyttävyys. Kivan lisän juhlintaan saa jo noin 30-45 minuutin jutulla, Seppänen kuvailee.

Voltin kysytyin pikkujouluohjelma on tänä syksynä lanseerattu Voltin Biisikärpänen -musavisa, jossa muistellaan niin kasarin kuin myös ysärin hittejä – ja totta kai myös tuoreempaa kotimaista sekä ulkomaista musiikkia.

Mylläreissä on useita juhlatiloja ja yläkertakin on mahdollista jakaa erillisiin tiloihin. Tässä katutason juhlallinen pikkukabinetti.