Flamenco Viikko: brindamos-flamenco

Tampereella juhlistetaan Tampereen Flamencoviikkoa toukokuussa  ja toisen kerran heinäkuun vaihteessa 27.6.–1.7.2022. Kesäkuun tapahtumassa nautitaan jälleen flamencon kauneudesta ja ilmaisuvoimasta.

Keskiviikkona ravintola Telakalla nähdään Joonas Widenius (kitara) & Ricardo Padilla (perkussiot)

Pääkonsertista Olympia-korttelissa torstaina 30.6. vastaa helsinkiläis-espanjalainen Brindamos Flamenco -kollektiivi. Yhtyeessä elegantin naisellisuuden ja voimakkaat koputukset yhdistävä tanssija Azahara Herrera sekä espanjassa monipuolisuutensa vuoksi erittäin arvostettu laulaja Cristina Soler luovat iltaan aitoa espanjalaista tablao-tunnelmaa. Iltaa säestää Brindamos Flamenco-kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta.

Kesäkuussa on mahdollisuus myös osallistua suosittuun flamencokaupunkileiriin. Festivaalin runsaan ohjelmiston päättää lasten flamencokarnevaali.

Tampereen Flamencoviikko on Pohjoismaiden vanhin ja kiinnostavin flamencofestivaali, joka houkuttelee Tampereelle joka vuosi espanjalaiset tähtiesiintyjät, kotimaiset flamencoammattilaiset ja lukuisat flamencon harrastajat ympäri Suomen. Ohjelmisto koostuu maailmanluokan esityksistä, flamencoa laajalle yleisölle tutuksi tekevistä tapahtumista, harrastajien esiintymisistä sekä korkeatasoisista kursseista.

Tarkka festivaalin ohjelmisto löytyy sivuilta: http://tampereflamenco.com

 

Tapahtumat > Festivaalit


Tampereen Flamencoviikko 2022

 ma 27.6. – pe 1.7.
 Hintaluokka: Useita lipunhintoja 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Tampere, Useita tapahtumapaikkoja

Tampere, Useita tapahtumapaikkoja
 Tampere
Tampere

 Hotellit läheisyydessä