Mittavasta naposteluun sopivasta Ipas-valikoimasta löytyy muun muassa mungpapupyöryköitä, savumanteleita, marinoituja oliiveja ja Calabro-salamia sekä Aura-juustoa ja omenaa.

Hotelli Ilveksen aulassa asiakkaita palvelee pöytiin tarjoillen Lynx Bar & Cafe. Valikoimasta löytyy niin salaatteja, toasteja ja pikkusuolaisia ipaksia kuin makeita korvapuustejakin. Ja tietenkin erilaisia juomia cocktaileista kahviin ja viiniin. Esimerkiksi Lynx-viiniin.

– Lynx on hotellin ravintola siinä missä esimerkiksi Amarillo tai Rossokin. Tänne voi tulla esimerkiksi lounaalle tai lasilliselle. Tarvitsee vain pujahtaa pöytään, niin tarjoilija tulee palvelemaan, ravintolapäällikkö Riikka Koskela kertoo iloisesti.

Hotellin komeista pyöröovista sisälle sujahtamista ei siis kannata kainostella, vaan suunnata istumaan mieleiseensä paikkaan. Erilaisia seurustelu- ja sohvaryhmiä sekä muhkeita nojatuoleja on ympäri aulatiloja. Paikalle voi piipahtaa tai tulla viipymään niin kahville ja korvapuustille kuin vaikkapa toastille ja tuopposellekin.

– Meillä on muutama erilainen salaattivaihtoehto, Lynx Club Sandwich sekä toasteja. Ipakset taas ovat hyvää pikkusuolaista naposteltavaa vaikka seurueen kesken iltaa istuessa, Koskela kuvailee.

Lynxin valikoimassa on myös erilaisia runsaita salaatteja.

Uudistuneet tilat palvelevat kaupunkilaisten lisäksi tietenkin mainiosti myös hotellissa majoittuvia.

Kalifornialainen Lynx-niminen viini on tilatuin Lynxin valikoimassa.

– Meillä on hotellin vastaanotossa nykyään vuoronumerojärjestelmä, jonka myötä asiakas voi ottaa QR-koodin avulla vuoronumeron omaan puhelimeensa seurantaan. Samalla voi napata Lynxistä vaikkapa viinilasillisen ja ottaa sohvalla rennosti omaa vuoroaan odotellessa. Aika kuluu niin aika paljon mukavammin kuin siellä aulan puolella seisoskellessa, vinkkaa Koskela ja paljastaa kalifornialaisen Lynx-viinin olevan tilatuin viini valikoimassa.

Perjantaina hotellissa majoittuvat matkailijat tai Lynxissä viikonloppunsa starttaavat kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan myös after work -tunnelmasta sekä -tarjouksista. Aulassa on lauantaisin DJ-soitantaa jopa aamukahteen asti. Levylasseina nähdään ja kuullaan muiden muassa DJ Juels ja Riku.

After work -tarjouksia taas niin kuohuvasta kuin ipaksista on tarjolla kello 16-18. Lynx onkin passeli paikka tavata ja istuksia iltaa seurustellen. Ja siirtyä sieltä ehkä jossain vaiheessa reippaamman volyymin rytmeihin alakerran puolelle, jossa palvelee uudistunut yöelämän legenda, Ilves Bar & Night.

Teksti ja kuvat: Kohokohdat.fi, Lifestyle Media Oy

Täysin uudistettu Hotel Ilves uudelleenavattiin