Chef Pannee on saanut keittiöönsä Chef Silvian ja keittiömestarit ovat loihtineet yhdessä  Ravintola Winebridgen neljän ruokalajin tryffeli-illallisen, joka lupailee lauantaina 5.12. Jupiter-jumalan salamaniskujen tuotteita. Itsenäisyyspäivän aaton kokonaisuutta täydentää Timo ”Viinitimo” Jokisen yllätykselliset viinit.

Silvia del Carmen Castano on kansanvälinen kokki, joka on saanut oppinsa Le Cordon Bleu -kokkikoulussa Pariisissa. Hän oli aikoinaan myös Bistro Kattilan kokoonpanossa. Lue lisää

Illan aikana kuulet myös tarinaa tryffelin historiasta ja sen vaikutuksista kehoomme sekä myös miten tätä arvokasta tryffeliä voi käyttää joka kolme kertaa.

MENU
Omena-päärynä Millefeuille hanhenmaksan ja tryffelin kanssa.
Tryffeli-risotto.
Sisäfile tryffelikastikkeen ja peruna-purjo gratiinin kanssa.
Suklaamarkiisi makean appelsiini kastikkeen kanssa

 

Menu 60 €
Viinit 40 €

 

Tapahtuma > Ravintolat


Tryffeli- ja viini-illallinen Winebridgessa

 la 5.12.
 18:00
 Hintaluokka: Menu 60 € / Viinit 40 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Winebridge

Winebridge
 Hallituskatu 14-16
Tampere

 Hotellit läheisyydessä