henriks alkupala kohokohdat
Alkuruokapuolelle on luotu mm. teriyakilohta avokado-sipulisalaatilla sekä avokadomoussella. Tomaatti-concasse raikastaa ja pirtsakoittaa kauniin kokonaisuuden.

Tänä vuonna jo kunnioitettavat 30 vuotta täyttävä Henriks on uudistanut napakasti koko annosarsenaalinsa. Uusia tuulia on niin ravintolan à la carte -annoksissa, bistrolistalla kuin lounasrintamallakin.

Keittiömestari Petri Peltola on valikoinut à la carte -puolelle sydäntalven pakkaskeleissä lämmittäviä raaka-aineita. Pääruoka-arsenaalissa komeilee niin messevä karitsanpotka kuin myös asiakkaiden toiveesta listalle laadittu ankanrintainen, viikunalla sekä savustetulla porkkanalla aateloitu annos.
henriks ankka kohokohdatAlkuruokapuolelle on luotu mm. teriyakilohta avokado-sipulisalaatilla sekä avokadomoussella. Tomaatti-concasse raikastaa ja pirtsakoittaa kauniin kokonaisuuden. Jälkihyvärintamalla puolestaan houkuttaa inkiväärinen ja krokanttinen puolukkasemifreddo.henriks jalkiruoka kohokohdatMyös Henriksin lounastarjontaa on muovattu palvelemaan monipuolisemmin eri ruokailijoita. Nyt valikoimasta löytyy kevyempi keitto- ja salaattivaihtoehto, kotiruokalounas sekä tuttuun tapaan vaihtoehto myös hienostuneemmin nautiskelemaan haluaville.

Ravintolasta saa edelleen myös take away -annoksia. Laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu ruoka on hyvä vaihtoehto perinteiselle pikaruoalle niin työpaikkalounaaksi napattuna kuin kotona iltasella aterioitavaksi.

Bistrolista palvelee ajankohtaisin annoksin, kuten nyt kevättalvella aurinkoisin ja rapsakoin blinein. Myös suosittu brunssi porskuttaa eteenpäin aina lauantaisin klo 12-15.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
henriks julkisivu kohokohdat
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Bistro Henriks – Pikkusyötäviä, seurustelua sekä illastusta

Komeasti uudistuneen Bistro Henriksin sisustus kuin ruokalistakin on tuotu tähän päivään klassikkojuuria unohtamatta. Enää syömään ei suunnata pelkästään perinteisen illastuskaavan mukaan, sillä pikkuannokset mahdollistavat...

Uusi Henriks – Pikkusyötäviä, seurustelua sekä illastusta

Mittavan ja pitkään suunnitellun uudistuksen läpikäynyt Henriks avautuu 17.2. bistro Henriksinä. Niin sisustus kuin ruokalistakin on päräytetty tähän päivään liki 40-vuotiaan ravintolan klassikkojuuria unohtamatta. Vuodesta...
Pinot Noir -viikot Tampereella

[20.5.-2.6.] Riesling & Co -viikot 2024 Tampereella

Rapsakat saksalaiset viinit piristävät 50 huippuravintolassa ympäri Suomen. Tampereelta on mukana tällä kertaa kahdeksan ravintolaa: Gastropub Tuulensuu, Ravintola Näsinneula, Ravitsemisliike Aisti, Sasor Restaurant &...