Elämyksiä ja Lapin tuntoja herättävä Dabbal Kitchen & Bar vyöryttää arktisen meren makuja yllätysmenullaan koko lokakuun ajan alkaen jo syyskuun viimeisenä viikonloppuna.

Jäämeri-menu Tampereen Dabbal-ravintolassaJäämeren herkut rantautuvat Tampereelle 29.9.– 31.10.2021 väliseksi ajaksi Lapland Hotelsin keittiöpäällikkö Tero Mäntykankaan johdolla. Ravintola Dabbalin keittiömestari Janne Kostamo nostaa syys-marraskuussa lautasille esimerkiksi kuningasrapua, turskanposkea ja -kieltä, kampasimpukoita ja karitsaa. Näiden upeiden Jäämeren raaka-aineiden suolaisuus täydentää Lapin makeaa makumaailmaa.

Jäämereltä tuulee Dabbalin keittiöön 31.10. asti – Merellisiä makuja läpi koko ruokatarjonnan

– Luvassa on krouveja annoksia, jotka on tarkoitettu yhdessä koettaviksi ja jaettaviksi, Mäntykangas kuvailee.

Mäntykankaan mukaan ajatus Jäämeri-kampanjasta vahvistui, kun hän vieraili monen muun tavoin Pohjois-Norjassa vuosi sitten kesällä.

– Ihastuin alueen raaka-aineiden herkkyyteen ja karujen olosuhteiden muokkaamaan makujen intensiivisyyteen. Näitä ominaisuuksia olemme aina arvostaneet myös Lapland Hotelsin keittiöissä, ja siksi Jäämeri-teema istuu meidän ruokafilosofiaamme paremmin kuin hyvin. Vaikka alue on kaukana Etelä-Suomesta, meille lappilaisille alueen antimet ovat hyvinkin tuttuja.

Yllätysmenun ja illallismenun lisäksi arktisen meren maut ja tunnelman löytää hotellin aamiaisilta sekä kokoustarjoiluista.

JÄÄMERIMENU
Yllätyksellisen Jäämerimenun tilausta suositellaan yhdessä koko pöytäseurueelle,
sekä sen yhteyteen makuja yhdistävää viinipakettia.
4 ruokalajia 65
viinipaketti 40

 

Tapahtuma > Ravintolat


Harvinaisempia arktisen meren makuja Dabbalissa 29.9.– 31.10.2021

 ke 29.9. – su 31.10.

 Hintaluokka: Menu 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Ravintola Dabbal

Ravintola Dabbal
 Yliopistonkatu 44
Tampere