Haikan Grillille on helppo poiketa keskustastakin Nyssen kyydeillä. Kuva Toni Honko, Kohokohdat.fi

Haikan Grilli oli viime kesän kuumottavin grilliravintolauutuus. Tämäkin suvi on täynnä iloisia yllätyksiä asiakaskunnalle, joka pääsee esimerkiksi erilaisten teemailtojen ohella nauttimaan huikean saliosaajan palvelusta.

Monista Tampereen laaturavintoloista tuttu Pasi Mamia jatkaa edelleen ravintolapäällikkönä ja viinien valtiaana. Hehkuvien hiilien vartijaksi tuli Tampereella mm. Sasorista ja Frans & Mariesta tuttu Mikko Lemmetty.

Kesän ruokalista on saanut entistä enemmän vaikutteita ravintoloitsijaperheen omista makumaailmoista ja kasvisruoka näkyykin entistä vahvemmin lautasilla. Sen lisäksi, että kesä 2021 tuo paljon uutta ravintolan ruokalistaan, myös vierailevia tähtiä omine grillimakuineen tullaan näkemään ja kokemaan.

Haikan Grillillä on tänä kesänä kaksi terassialuetta. Etuosa on pääosin juomien tarjoiluun pyhitetty. Pienen koivumetsäin suojasta löytyy uusi ruokaterassi baaritiskeineen. Kuva: Ronja Honko, Kohokohdat.fi

Kesän isoin uutuus on suojaisa puutarhaterassi, jonne kävellään ohi kuumana käyvän grillin ja etuosan paisteisen puolen. Ravintola avaa lauantaina 5.6. ja pöytävarauksiakin otetaan puutarhaterassin puolelle klo 17 eteenpäin. Sitä ennen on tarjolla pikkusyötävää ja juotavaa etuterassilla.

Kesän avajaispäivän jälkeen Haikan Grilli on avoinna viime kesänä tuttuun tyyliin keskiviikosta alkaen.