tammerin-juhlapoyta-1

tammer-puistoRadisson Blu Grand Hotel Tammerin perinteikkäiden juhlapöytien tarjonta laajenee merkittävästi. Tammerin pöytähopeat säihkyvät juhlapäivien lisäksi mm. joululounasteloijoiden ja alkavan vuoden alusta brunssinautiskelijoiden käsissä.

Uutta ovat myös itsenäisyyspäivän ja uudenvuodenaaton kattaukset. Hotellin suositut juhlapöydät ovat olleet osa perinteikästä juhlintaa jo monen sukupolven ajan, ja nyt eväitä löytyy uusienkin juhlaperinteiden syntymiselle.

Tammerkoski2Radisson Blu Grand Hotel Tammerin tuttujen isän- ja äitienpäivän sekä vappupäivän kattausten lisäksi juhlapöytien tarjonnasta nautitaan jatkossa myös itsenäisyyspäivänä, joulun alla, uudenvuodenaattona, ystävänpäivänä ja koulujen päättymispäivänä. Lisäksi kevätlauantaisin juhlapöytiin katetaan runsas brunssi.

Ruoka ja siihen liittyvät tarinat tuovat kiehtovaa sisältöä elämän juhlahetkiin.

jaana kariskoski tammer kohokohdat– Grand Hotel Tammerissa on kokoonnuttu jo vuosikymmenten ajan juhlistamaan eri juhlapäiviä sukulaisten ja ystävien kesken. Hyvän ruuan rooli ihmisten välisessä kanssakäymisessä on alati voimistuva trendi. Lisäksi ruoka ja siihen liittyvät tarinat tuovat kiehtovaa sisältöä elämän juhlahetkiin, kuvailee kertoo Radisson Blu Grand Hotel Tammerin operatiivinen päällikkö Jaana Kariskoski.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia entistä useammissa yhteyksissä hyvästä ruuasta läheisten seurassa hotellimme upeassa juhlasalissa. Toivomme, että myös uusista kattauksista muodostuu seurueille perinteinen tapa juhlistaa merkkipäiviä. Kattausten herkulliset ja monipuoliset makuelämykset takaa Executive Chef Eeva Heino, joka vastaa juhlapöytien menujen suunnittelusta.

Juhlapöytien jalokivenä on kiitosta saanut jälkiruokapöytä, joka kruunaa ruokailuhetken.

Hotellin juhlasali tarjoaa herkullisten tarjoilujen lisäksi aivan omanlaisensa puitteet eri juhlien viettoon. Vanhan ajan glamouria huokuvassa salissa on loistelias ja lämmin tunnelma. Juhlapöydissä tarjoillaan klassikkoruokia, jotka noudattelevat tyylillään eri sesonkeja ja sisältävät aina ripauksen uusia vivahteita ja tuulahduksia maailmalta. Kevään raikkaat maut muuttuvat syksyn pimenevien iltojen myötä täyteläisimmiksi, minkä lisäksi jokaisena juhlapäivänä maistellaan teemaan sopivia herkkuja. Juhlapöytien jalokivenä on kiitosta saanut jälkiruokapöytä, joka kruunaa ruokailuhetken.

Grand Hotel Tammerin syksyn 2016 ja kevään 2017 juhlapöydät:

Isänpäivä
Su 13.11.2016, kattaukset klo 12 ja 15
55 €/hlö, S-Etukortilla 53 €/hlö

Itsenäisyyspäivä
Ti 6.12.2016, kattaus klo 12
55 €/hlö, S-Etukortilla 53 €/hlö (sis. lasillisen kuohuviiniä tai alkoholittoman drinkin)

Perinteinen joululounas
Ke 7. – pe 9.12.2016, kattaus klo 12
Ma 12. – pe 16.12.2016, kattaukset klo 11.30 ja 14
Ma 19. – ke 21.12.2016, kattaus klo 12
54 €/hlö

Uusi vuosi
La 31.12.2016, kattaus klo 18–22
55 €/hlö, S-Etukortilla 53 €/hlö (sis. lasillisen kuohuviiniä tai alkoholittoman drinkin)

Brunssi
Lauantaisin 14.1.–27.5.2017 klo 12–14
36 €/hlö, S-Etukortilla 34 €/hlö (sis. lasillisen kuohuviiniä tai alkoholittoman drinkin)

Ystävänpäivä
Ti 14.2.2017, kattaus klo 18
55 €/hlö, S-Etukortilla 53 €/hlö (sis. lasillisen kuohuviiniä tai alkoholittoman drinkin)

Vappupäivä
Su 1.5.2017, kattaukset klo 12 ja 15
55 €/hlö, S-Etukortilla 53 €/hlö

Äitienpäivä
Su 14.5.2017, kattaukset klo 12 ja 15
55 €/hlö, S-Etukortilla 53 €/hlö

Koulujen päättymisjuhla
La 3.6.2017, kattaus klo 12
55 €/hlö, S-Etukortilla 53 €/hlö (sis. lasillisen kuohuviiniä tai alkoholittoman drinkin)