Tamperen G Livelabin puistoterassi. Kuvaaja: Toni Honko, Kohokohdat.fi

G Livelab Tampere avasi laajennetun puistoterassinsa Kirjastonpuistossa voi kesällä syödä grilliherkkuja ja pelata pihapelejä tai vain nautiskella pinkikeväitä sillä G Livelabilla on myös ulosmyyntioikeudet.

Terassikaudella on luvassa kylmiä ja kuumia terassijuomia sekä grilliherkkuja. Terassiasiakkaille lainataan myös pihapelejä.

Puistoterassi Tampere
G Livelabin puistoterassi. Kuvaaja: Toni Honko, Kohokohdat.fi

G Livelabin terassi palvelee koko kesän ajan keskiviikosta sunnuntaihin säävarauksella. Terassialue laajenee jatkossa tarvittaessa myös Laikunlavan alueelle, jolloin se kattaa yhteensä 300 asiakaspaikkaa. Juomia ja grilliruokaa tarjoavan terassin antimia voi hakea myös mukaan. Terassilta voi seurata kätevästi Laikunlavan tapahtumia tai esimerkiksi G Livelabin kesäkeikkojen striimauksia.

G Livelab lanseeraa tänä kesänä terassipassin, jonka omistaja osallistuu 10 asiakaskäynnin jälkeen elokuussa järjestettävään G Livelabin loppuvuoden keikkakausikortin arvontaan.

– Haluamme luoda Kirjastonpuistoon viihtyisän pihapiirin, jossa voi seurata Laikunlavan musiikkiesityksiä, hankkia piknik-eväät tai pelailla krokettia tai petankkia. Myös koirakaverit ovat tervetulleita terassillemme. G Livelab -sovelluksella voi tilata tarjoilut suoraan pöytään, kertoo G Livelabin ravintolatoimenjohtaja Minna Salomaa.

G Livelabin puistoterassi. Kuvaaja: Toni Honko, Kohokohdat.fi
G Livelabin puistoterassi. Kuvaaja: Toni Honko, Kohokohdat.fi

G Livelab julkaisi viime viikolla myös rajoitetun kapasiteetin konsertteja kesälle. Kesäkonsertteja tähdittävät mm. Maustetytöt, Jesse Markin (loppuunmyyty), Kaija Saariaho, Jarkko Ahola, Verneri Pohjola, Kauko Röykä ja Karina.

G Livelab Tampere julkaisi alkusyksyn konsertteja – keikoilla mm. Timo Lassy, Maarit Hurmerinta ja Eevil Stöö

G Livelab Tampere voitti parhaan konserttisalin palkinnon kansainvälisessä Mondo*DR awards -kilpailussa