Tamperen G Livelabin take away -terassi on jo avoinna helatorstaina sekä perjantaina.

G Livelab Tampere avaa laajennetun terassinsa maanantaina – Kirjastonpuistossa voi kesällä syödä grilliherkkuja ja pelata pihapelejä

Terassikausi avautuu maanantaina 1.6. klo 14 alkaen ja avajaispäivänä on luvassa kylmiä ja kuumia terassijuomia sekä grilliherkkuja. Terassiasiakkaille lainataan myös pihapelejä. Tapahtuman trooppisistä rytmeistä vastaavat DJ Jon Thureson sekä DJ Jese.

G Livelabin terassi palvelee koko kesän ajan keskiviikosta sunnuntaihin säävarauksella. Terassialue laajenee jatkossa tarvittaessa myös Laikunlavan alueelle, jolloin se kattaa yhteensä 300 asiakaspaikkaa. Juomia ja grilliruokaa tarjoavan terassin antimia voi hakea myös mukaan. Terassilta voi seurata kätevästi Laikunlavan tapahtumia tai esimerkiksi G Livelabin kesäkeikkojen striimauksia.

G Livelab lanseeraa tänä kesänä terassipassin, jonka omistaja osallistuu 10 asiakaskäynnin jälkeen elokuussa järjestettävään G Livelabin loppuvuoden keikkakausikortin arvontaan.

– Haluamme luoda Kirjastonpuistoon viihtyisän pihapiirin, jossa voi seurata Laikunlavan musiikkiesityksiä, hankkia piknik-eväät tai pelailla krokettia tai petankkia. Myös koirakaverit ovat tervetulleita terassillemme. G Livelab -sovelluksella voi tilata tarjoilut suoraan pöytään, kertoo G Livelabin ravintolatoimenjohtaja Minna Salomaa.

G Livelab julkaisi viime viikolla myös rajoitetun kapasiteetin konsertteja kesälle. Kesäkonsertteja tähdittävät mm. Maustetytöt, Jesse Markin, Kaija Saariaho, Jarkko Ahola, Verneri Pohjola, Kauko Röykä ja Karina. Lisää konserttijulkistuksia on luvassa vielä lähipäivinä.

G Livelab Tampere julkaisi kesän tapahtumiaan – Konserteissa mm. Kaija Saariaho, Iiro Rantala ja Jarkko Ahola