MAINOS
Koti TEEMANA Luomu

TEEMANA: Luomu

Tuskinpa mikään muu ruoka puhuttaa niin paljon kuin kouluruoka. Resurssit sen valmistamiseen ovat usein hyvin rajalliset, mutta silti sentit...
Ravintola C juhlistaa Riesling & Spätburgunder -viikkoja Pfaltzin alueen Karl Schaeferin jaloilla juomilla mm. tastingin ja illallisen muodossa. Rypäleiden aatelia olevan Rieslingin seurassa sulostelee Saksan johtava punaviinirypäle, Spätburgunder eli Pinot Noir. Saksalaista spätburgunderia sommelière-ravintoloitsija Christina Suominen pitääkin maailman parhaana.
Ravintola C pyöräyttää pöydät ympäri! Upeista viineistään ja viiniosaamisestaan tunnettu C tuo ravintolanautintokartalle jotain uskoaksemme aivan ennenkokematonta. Kyseessä ei ole tuttu chef's table vaan Christina Suomisen ideoima sommelier's table.
Aleksis Kiven kadun Kaffila saa vieraakseen Jukka Ässän perjantai-illan aluksi. Mahtavaa, että livemusiikkia saa kuunnella välillä myös kahvilassa.
Ravintola C:ssä pääsee viehtymään hurmaavista viineistä 23.9. tavallaan tuplaten, kun ravintolassa järjestetään Double Wine Maker Dinner. Illan aikana kaksi mielenkiintoista viinintekijää Itävallasta ja Espanjasta kertoo luomuksistaan. Niiden kanssa nautiskellaan Ilkka Isotalon viineille loihtimia annoksia.
Pappi Jarmo Latvanen ja hänen vaimonsa, psykologi Pirjo ymmärtävät niin ihmisten kuin eläintenkin mielenmaisemaa. Ensimmäiset Tolvilan Kartanon tiluksilla laiduntavat lampaat olivat naapurin, mutta lopulta lampaat veivät sielunpaimenen myös lammaspaimenen uralle: omat määkijät saatiin 2007. Alusta asti eettisyys ja ekologisuus ovat olleet tärkeitä tekijöitä. Niihin sanoihin sisältyy mm. oikea ruokinta, mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen ja eläintä kunnioittava elämän päätös. appi Jarmo Latvala ja hänen vaimonsa, psykologi Pirjo ymmärtävät niin ihmisten kuin eläintenkin mielenmaisemaa. Ensimmäiset Tolvilan Kartanon tiluksilla laiduntavat lampaat olivat naapurin, mutta lopulta lampaat veivät sielunpaimenen myös lammaspaimenen uralle: omat määkijät saatiin 2007. Alusta asti eettisyys ja ekologisuus ovat olleet tärkeitä tekijöitä. Niihin sanoihin sisältyy mm. oikea ruokinta, mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen ja eläintä kunnioittava elämän päätös.
Ravintola C hemmottelee vieraitaan 10-11.4. saksalaisen biodynaamisen Frank John -viinitilan viineillä.
Aurinko helli terassilla paistattelevia Kaffilan asiakkaita. Kahvila juhlisti keskiviikkona 16.4.2014 kaksivuotissynttäreitään.
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
C on jo käsite. Se on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola, joka on mm. valittu Vuoden Ravintolaksi ja sijoittunut hienosti useilla eri listoilla jo vuosien ajan. Ravintolakaksikko Christina Suominen ja Ilkka Isotalo ei kuitenkaan tee työtään tittelien vuoksi, vaan kokonaisvaltaisesta intohimosta ja rakkaudesta ruokaan sekä viiniin.
Timjami on avara, aurinkoinen ja luomuinen lounas-, oppilas- ja tilausravintola sekä kahvila. Jopa kokous- ja konferenssitapahtumien ympäristöksi ja kestittäjäksi...
Luomuruokakauppa Tila Kaupungissa on avannut tiloihinsa pikkuisen Delin, josta saa luomuraaka-aineista valmistettua lounasruokaa. Vitriinistä löytyy myös salaattia, täytettyjä leipiä sekä muita suolaisia ja makeita kahvilatuotteita.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä