Suuren suosion saavuttanut Matkavekan Pärnu Express -bussi vie taas tänä kesänä lomalaisia Tampereelta suoraan Pärnuun. Kesän vaivattomin Viron-loma alkaa päivittäin Tampereelta. Bussin reitti kulkee Valkeakosken, Hämeenlinnan, Riihimäen ja Hyvinkään kautta suoraan Tallinnaan ja Pärnuun. Katso tarkemmat tiedot pysäkeistä ja aikatauluista sivulta www.matkavekka.fi/parnun-kaupunkilomat

Express-bussi ajaa suoraan laivaan, joten sen kyydissä vältyt pysäköintiongelmilta Helsingin Länsisatamassa. Lisäksi matkatavarat kulkevat kätevästi bussissa perille asti. Tämä on loistava uutinen erityisesti golfareille tai muuten pidempään Pärnussa viihtyville. Pärnun upeat golfkentät tarjoavat haastetta kokeneellekin pelaajalle. Pärnu Bay Golf Links on Viron uusimpia kenttiä, ja sen on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Pärnun toinen kenttä, White Beach Golf, on jo monelle suomalaiselle tuttu. Molemmat kentät sijaitsevat lähellä Pärnun kaupunkia meren tuntumassa. Kentille voit varata starttiajat Matkavekan myyntipalvelusta.

Pärnu Express -bussi liikennöi tänä kesänä ajalla 26.6.–7.8. Express-bussi on todella helppo ja edullinen vaihtoehto omalle autolle. Matkan hinta on vain 15 € / suunta. Paikan bussiin voit varata kätevästi matkavarauksesi yhteydessä.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan verkkokaupasta, Matkavekan myymälöistä tai myyntipalvelusta p. 020 120 4000.