Radisson Blu Resort Fujairah sijaitsee hiekkarannalla, jylhän Hajar-vuoriston ja sinisen meren välissä. Hotellilla on yli 500 metriä pitkä yksityinen ranta sekä viihtyisä allasalue. Talvikaudesta 2016-2017 alkaen hotelli kuuluu Apollo Mondo Family Resort –hotellivalikoimaan, joten sieltä löytyy kaikki tarvittava aktiiviseen perhelomaan – lastenkerho, uimakoulut, kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee, hyvin varusteltu kuntosali sekä maksuttomia ryhmäliikuntatunteja. Huoneissa majoittuu mukavasti jopa neljä henkeä ja kaikissa huoneissa on parveke merinäkymällä. All inclusive saatavilla lisämaksusta.

Fujairah sijaitsee Omaninlahden itäreunalla, noin kahden tunnin ajomatkan päässä Dubaista. Intian valtameren rannat ovat täällä lapsiystävällisiä, leveät ja alkavat aivan hotellin ulkopuolelta. Veden lämpötila on noin 25 astetta vuoden ympäri ja rannoilta löytyy useita vesiurheilumahdollisuuksia.

Radisson Blu Resort Fujairah on kuuden Apollo Mondo Family Resort -hotelli, muut valikoiman hotelli sijaitsevat Gran Canarialla, Rodoksella, Kosilla, Kroatiassa sekä Turkissa.