Ravintola Hugo tunnetaan laadukkaasta ruokavalikoimasta. Vuodenaikoja seuraavissa menuissa maistuu puhdas pohjoinen luonto ja perinteinen ranskalainen keittiö modernilla tavalla yhdistettynä.

Kevään ja kesän tuoreet oman maan maut ja veden antimet, syksyn raikkaat marjat, sienet sekä riista tarjoavat kokemisen arvoisia elämyksiä. Talven pimeys täydentää tarjontaa tuomalla tullessaan tummempia makuja, jotka houkutellaan esiin pidemmillä kypsennyksillä ja erilaisilla mausteilla. Jokainen kuukausi ja vuodenaika tuo jotain uutta työlaudoille, korostaen pohjoisuutta henkiviä makuja.

Hugon keittiössä annokset syntyvät perinteisenä käsityönä moderneja valmistustapoja hyödyntäen. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinut Hugon makujen maailmaan ja auttaa valitsemaan sopivimmat yhdistelmät ruokien ja juomien välillä.

Ravintola Hugo tarjoaa mukavan rennon illanvietto- ja tapahtumapaikan hyvästä ruuasta pitäville nautiskelijoille.