Kooste on tehty Tripadvisorin arvostelujen perusteella

Perinteikäs hotelli tarjoaa spesiaalit puitteet nauttimiselle
Historian havinasta huolimatta hotelli tarjoaa vierailullesi viimeistellyt puitteet. Hotellirakennus on remontoitu viimeisen päälle lattiasta kattoon, ja Seurahuone valittiin World Luxury Hotel Award -gaalassa vuoden 2015 Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi.

Vesijärven rantakaupungilla on paljon tarjottavanaan. Hemmottele aistejasi sinfoniaorkesterin sulosoinnuilla hemaisevassa Sibeliustalossa, nauti jalkapallosta tunnelmallisessa Kisapuistossa tai anna mielesi levätä Salpausselän kauniissa maisemissa. Unohtumattoman päivän päätteeksi on ihana vaipua nautinnolliseen uneen silkinpehmeisiin lakanoihin.

Aleksanterinkatu 14

Yövy Lahden ytimessä, viihtyisässä hotelliss kaupungin suosituimman kauppakeskuksen yhteydessä. Cumulus City Lahti sijaitsee vain kiven heiton päässä Lahden parhaista kulttuuri- ja urheilukohteista. Mäkihyppytorni, Lahden Urheilukeskus sekä kansainvälisesti tunnettu Sibeliustalo ja Lahden kaupunginteatteri ovat kaikki vain kahden kilometrin säteellä hotellista.

Hotellista voit lainata pyörän ja polkea romanttisen patsaspuiston, Lanupuiston, läpi lahtelaisten olohuoneeseen: eloisaan Vesijärven satamaan. Vanha rautatieasema, pikkukahvilat, laivaravintola, komea Sibeliustalo sekä Vesijärven rauhoittavat maisemat luovat alueelle uniikin tunnelman. Päivän päätteeksi voit heittäytyä mukavaan sänkyyn, valita itsellesi sopivimman tyynyn Tyynymenusta, nukkua syvät unet ja herätä virkeänä seuraavaan päivään.

Kauppakatu 10

Hotelli sijaitsee aivan matkakeskusken vieressä, Lahden keskustan tuntumassa. Hotellissa on viihtyisät huoneet, hyvät kokoustilat sekä rentoutumiseen moderni kuntohuone ja mukava saunaosasto uima-altaalla. Vesijärvenkatu 1

Hotelli rauhallisella sivukadulla, kävelyetäisyydellä kaupungin ydinkeskustasta. Hotellin kaikki 87 huonetta ovat savuttomia. Huonevarustukseen kuuluvat suihku,wc, televisio, puhelin, ja vedenkeitin. Kaikissa tiloissa on langaton internet-yhteys. Vastaanoton yhteydessä on rauhallinen oleskelutila. Auton pysäköinti on ilmainen hotellin sisäpihalla ja autotallissa. Lämminhenkinen aamiaishuone on katutasossa ja sauna pohjakerroksessa.

Kauppahotelli Grandista on helppo siirtyä nauttimaan kauniista maisemista merkityille lenkkipoluille Salpausselän maastoihin tai Vesijärven satamaan. Satamassa on kesällä tapahtumia lapsille ja aikuisille. Lahden messuhalli ja Sibelius-talo ovat helposti saavutettavissa autolla tai kävellen. Matkakeskuksesta rautatieasemalta on n. 10 minuutin kävelymatka hotellille. Lähin pikavuoropysäkki 100 metrin päässä (Konserttitalon pysäkki) Hämeenkatu 4