Kansainvälinen baari, klubi, terassi ja keittiö

Kahvila, meren antimet, Eurooppalainen

Lohilaakson Menussa erittäin suosittua on pyyntituore, paikan päällä savustettu karisiika, niin salaatteina kuin lämpiminä aterioina. Siiat saadaan aamuisin merestä Hiekkasärkkien edustalta. Ravintolan erikoisuutena voit myös onkia oman kirjolohen ravintolan lammista ja savustuttaa sen heti ruoaksi, lisukkeiden kera

Lounaspaikka, rento ilmapiiri, kohtuullinen hinta ja ystävällinen henkilökunta

MinRose on paikka, kun etsit tilaa, jossa voit nauttia aamukahvin, keittolounaan, salaatin tai vaikkapa viinilasillisen ystäviesi seurassa.

Pizza, pikaruoka

Pihviravintola, Eurooppalainen

Tunnelmaa, vieraanvaraisuutta ja herkullista ruokaa
– aivan Hiekkasärkkien sydämessä

Pihvitupa on tunnelmallinen, 60-paikkainen A la carte-ravintola.
Ammattitaidolla valmistettuja pihviaterioita sekä erinomainen viinivalikoima. Kesällä katetulla terassilla pihvit hiillostetaan aidossa puuhiiligrillissä.

Irlantilainen, Baari, Pubi

Kesäkuussa 2013 avattu Kalajoelle, Hiekkasärkkien ytimeen, aito irlantilainen baari. Sandy Keltin matka ideasta suunnitelmaksi, suunnitelmasta toteutukseen ja viimein avajaiskuntoon kesti puolitoista vuotta. Idea Kalajoen ikiomasta irkkubaarista syntyi monen muun hyvän idean tavoin; hyvän ruuan ja juoman äärellä. Ja koti-ikävästä mikä voi vaikuttaa vahvimpiinkin ihmisiin.

7Mamma leone

Pizza, pizzeria, viihtyisä ruokaravintola

Mamma Leone on toiminut Kalajoen keskustan seurustelu- ja ruokaravintolana jo kolmekymmentä vuotta. Tunnelmallisissa puitteissa nautitaan maukasta pizzaa ja muita monipuolisia makuelämyksiä yksin tai yhdessä.

Ravintola Surffari tarjoaa herkullisen ruoan lisäksi mm. karaokea ja livebändejä koko kesän ajan!