Ilola Inn – yli 130-vuotias hirsikievari Päijänteen rannalla

Suosittu vierasvenesatama Päijänteen alueella

1364

Täysin uudistettu yli 130-vuotias hirsikievari Ilola Inn on valmistunut Sysmään lähelle Lahtea. Ilola Inn on korkeatasoinen majoituskokonaisuus luksussviitteineen ja infinity pool -ulkouima-altaineen.

Matkailukokonaisuus tarjoilee lähiruokaa, järjestää aktiviteettejä ja muita nautintoja kauniin Päijänteen rannalla, jossa on paljon luontonähtävyyksiä pienellä säteellä.

Ilola Inn oli Järvi-Suomen suosikki vuosina 2021 ja 2022.
Ilola Inn oli Järvi-Suomen suosikki vuosina 2021 ja 2022.

Automatkailijoiden lisäksi etelän suunnasta Kimolan kanavaa hyödyntävälle veneilijälle Ilola Inn on erinomainen matkakohde ja Päijänteeltä löytyy useita virkeitä sisävesisatamia myös matkan varrelta sekä upea luontokohde hiekkarantoineen – Kelventeen saari.

Suosittu vierasvenesatama Päijänteen alueella

Ilola Inn oli Järvi-Suomen suosikki vuosina 2021 ja 2022, kun Vuoden vierasvenesatama titteleitä on julkistettu vuosittain Vene-messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Äänestyksessä ovat mukana kaikki viralliset vierasvenesatamat, jotka tarjoavat yöpymiseen soveltuvia vieraspaikkoja oheispalveluineen sekä ne vieraslaiturit, jotka ovat aikaisemmin äänestyksessä menestyneet. Satamia on 262, joista rannikolla 175 ja sisävesillä 87. Määrä koostuu palvelusatamista, vieraslaitureista ja vierassatamista.

Ilola Inn valittiin vuonna 2020 ja 2021 toista kertaa peräkkäin Vuoden vierasvenesatamaksi. Kotimaan matkailun huippuvuotena veneilijöiden määrä ja käynnit lisääntyivät huomattavasti. Monet veneilijät ovat vierailleet hotellissa myös talvella.

Lue lisää alueen matkailusta