Hotelli Arthur, Sauna Helsingin keskustassa

Hotel Arthurissa on kolme kaunista, pientä suomalaista tilaussaunaa hotelliasiakkaita varten. Poikkeuksellista hotellissa on, että ne ovat varattavissa edullisesti yksityiseen saunomiseen.

VARAA HUONE

Hotellin huoneissa on paljon tasoeroja, mikä näkyy myös hinnoissa. Erikoisuutena ovat Arhurin jugend-osan uusitut hotellihuoneet.

sauna-hotelli-arthur

Yksityisen saunavuoron hinta on majoittujille ja kokousasiakkaille (6 euroa/hö/12.1.2015) ja se varataan vastaanotosta.

hotelli-arthur-helsingin-keskustassa
Kahden henkilön Jugend-huone.

 

Hotel Arthurissa on myös 2 saunallista huonetta; Hääparien suosiossa oleva Sir Arthur Suite 7.kerroksessa sekä jugend-tyylinen Aino Kallas-huone, joka on saunallinen ateljeehuone 9.kerroksessa. Tämä hotellihuone tarjoaa ainutlaatuista luksusta kattojen yläpuolella.

Hotelli Arthurin Ateljee-huone on 2012 valmistunut  saunallinen Jugend-tyyliin sisustettu huone 9.kerroksessa.
Hotelli Arthurin Ateljee-huone on 2012 valmistunut saunallinen Jugend-tyyliin sisustettu huone 9.kerroksessa.

Lähellä rautatieasemaa ja teattereita sijaitsevan Hotelli Arthurin aamiainen on saanut paljon kehuja. Tätä hotellia varatessa kannattaa huomioida, että eri huoneluokissa on paljon eroja. Hotellia uudistetaan ja tällä hetkellä hienoimpia ovat hotellin 1907 rakennetun jugend-osan äskettäin uudistetut juged-huoneet.

Kansallisteatteri
Kansallisteatteri

Hotelli on loistopaikalla Kaisaniemen/Helsinvin yliopiston metroaseman ja raitiotievaunupysäkkien vieressä, lähellä teattereita ja muita kulttuurilaitoksia, kuten Ateneumia. Hotelli toimii parhaiten junalla kulkevaa, sillä autolla kulkeminen ja pysäköiminen alueella on melko hankalaa. Hotel Arthurin asiakkaat voivat toki pysäköidä P-Kluuvin pysäköintihallissa (26 euroa/vrk/12.1.2015).

VARAA HUONE