Ville Valo & Agents -yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen nähdään Emma Gaalassa Hartwall Arenalla 2.2.2019.

Odotettu  Rauli ”Badding” Somerjoen  lauluihin pohjautuva levy  Ville Valo & Agents  julkaistaan 15.2.2019, ja sen  jälkeen yhtye suuntaa tien päälle maaliskuussa.

Albumilla on odotettavissa ennen kuulemattomia tulkintoja Badding-klassikoista, kuten  Tähdet tähdet,  Paratiisi  ja  Ikkunaprinsessa  sekä tietysti tuorein single  Orpolapsi kiurun.

– Tuleva Ville Valo & Agents -kiertue on jo aika mones rundi meidän bändille. Metsäradiossa ollaan oltu vuodesta -79. Itse lähdin baanalle -74, seitsemäntoistavuotiaana, eli tuleva keikkakesä on mulle neljäskymmenesviides. Keikkamestat ja tienvarsinäkymät alkavat olla tuttuja, mutta  nyt on ilmassa uudenlaista jännitystä kun solistina on itse Musta Prinssi, Ville Valo, kitaralegenda Esa Pulliainen summaa.

Emma Gaala

Emma Gaala Kotimaisen musiikkialan tärkein vuosittainen tapahtuma ja Suomen kiinnostavin gaala – Emma Gaala – nähdään 2.2.2019 Nelosella entistä hulppeammissa puitteissa Hartwall Arenalla.

Luvassa on upea musiikkishow, jossa Suomen kärkimuusikot ja musiikkialan suurimmat tähdet kokoontuvat tarjoamaan huikeita esityksiä sekä palkitsemaan vuoden menestyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Gaalassa tullaan näkemään jälleen ainutlaatuinen show Suomen kovimmilla artisteilla, ennennäkemättömillä erikoisesiintymisillä ja ainutkertaisilla artistiyhteistöillä.

 

Tapahtuma


Emma Gaala: Ville Valo & Agents ensi-esiintyminen

 Päivä: la 2.2.
 Aika: 18:30
 Hintaluokka: 29,90  Ticketmaster.fi
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Hartwall Arena
 Areenankuja 1
Helsinki

Areenankuja 1
Helsinki

 Ravintolat läheisyydessä 

 Hotellit läheisyydessä