Ensimmäinen Ajo-albumilta julkaistu single Mä lähen himaan tuo esiin levyn aihepiirien herkemmän puolen.

tundramatiksTundramatiks-yhtyeen kolmas pitkäsoitto Ajo on saanut keikkojen tavoin imartelevaa suitsutusta. Nyt on mahdollisuus kokea bändi yhdessä Kaveri Special -bändin kanssa Bar Loosessa torstaina 11.12.2014.

Tundramatiksin levyllä vieraili liuta toinen toistaan uskomattomampia vierailijoita.

– Laulukuoroon pyysimme kolme samettikurkkuista miestä aivan yhtyeen lähipiiristä: Rakas ystävämme ja merkittävä Tundravaikuttaja Tuomas Skopa, joka on vaikuttanut levyn syntyyn muiltakin osin paikoin suurestikin, legendaarinen suomalaisen rock’n’rollin sankari ja kaikin puolin mahtava ukko Jape Karjalainen sekä meikän jäläkeen toisiks kovin kainuulainen eli Riku Nieminen.

Bändi keskittyy lujasti omaan tekemiseensä.
– Omat kokemukset musasta perustuu isolta osin Tundramatiksin keikkoihin, ja niihin tilaisuuksiin en kykene yhistämään lauseita ”musamaailmalla mennee huonosti” tai ”rock on kuollu”, ja tästä syystä keskitymme tekemään musiikkia korviemme ja intuitiomme johdattamina, mikä tarkottaa juuri sitä arvaamattomasti sinne tänne mutkittelevaa, mutta armottomasti eteenpäin painavaa maantielaivaa, jonka ruoria eri suuntiin vääntävät herrat Masalin ja Tolonen. Tätä on Tundramatiks, nyt ja aina. Pysykää kanavalla, ja turvallista matkaa kaikille.

Kaveri Special – Vielä kerran ennen keikkataukoa

Viimeisen keikkansa ennen keikkatauolle siirtymistä soittava Kaveri Special on juuri palannut marraskuiselta Baltian ja Ruotsin kiertueelta.

Kaverin keväistä debyyttialbumia on diggailtu niin kotona kuin ulkona. Arvostajiin kuuluu mm. BBC:n Gilles Peterson, joka on soittanut levyä lähes ripiitillä ohjelmassaan. Toisaalta esim. tukholmalaisen Larry’s Corner -levykaupan pitäjä kiteytti hiljattain tuntemuksensa levystä seuraavasti: ””wowowowowowowowowowowowow music was sooo f***ing good!”

Tapahtumatiedot
TUNDRAMATIKS
Klo 21 Kaveri Special
Klo 22 Tundramatiks
Liput 6/8€ + eteispalvelu
Lippuja www.tiketti.fi
Tapahtumapaikan kotisivut: barloose.com
Annankatu 21, 00100 Helsinki, Finland

[accordion]
[acc_item title=”Metrolla tapahtumaan”]Kampin tai Rautatieaseman metroasemalta 600 metriä Bar Looseen
[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Kampin linja-auto-asemalta 600 metriä Bar Looseen.
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Rautatieasemalta 600 metriä Bar Looseen
[/acc_item]
[acc_item title=”Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan”]Raitiovaunut 1, 3, 6, 6T ja 10 Ylioppilastalon pysäkiltä lyhyt matka Bar Looseen. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Bar Loosea

[column col=”1/4″]
Hotelli Scandic SimonkenttäScandic Simonkenttä

Ravintola lähellä Bar Loosea

[/column]