tonys-deli-ravintolat-helsinki

Italialainen ravintola Helsingissä

Bulevardin äärellä toimiva italialainen ravintola Tony’s Deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Ravintolan rakennustyöt ovat jo alkaneet katutasossa ja asiakkaille on annettu ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa uudistuvan ravintolan tarjontaan.

Tony’s Delin Facebook-ryhmään voi liittyä osoitteessa: https://www.facebook.com/groups/309905772550218/

Pikkujoulut: Teatteri ja ravintolailta yhdistyvät kumppanitarjouksella

Aleksanterin teatterin läheisyydessä sijaitseva Tony’s Deli tarjoaa teatterilippua näyttämällä  10% alennuksen kaikista á la carte–annoksista näytöspäivänä. Syysnäytäntökauden aikana teatterissa on meneillään mm. stand upia Ilari Johanssonin ja Niko Kivelän seurassa, lauluyhtye Forkin juhlahow, Happoradion keikka ja tietysti myös musikaaleja ja näytelmiä.

Lue lisää aiheesta:

Stand up: Ilari Johansson & Niko Kivelä – Salaojitusta

Pikkujoulut: Fork 10-vuotisjuhlashow X

 

tonys-deli2Tony’s Delin Lounge di Vino

Tony’s Deli on yksi niistä ravintoloista Helsingissä, jotka pullistelevat asiakkaista jo perjantai-iltapäivällä, kun alueen toimistot ja työpaikat tyhjentyvät työntekijöistään. Tony’s Lounge di Vino on ravintolan suuren suosion saanut seurustelu- ja baariosio ravintolassa. Mukava seurusteluun sopiva lounge baarijakkaroineen ja sohvineen suorastaan kutsuu siemailemaan viinilasillisen jos toisenkin. Loungen puolelle on mukavaa istahtaa lasilliselle esimerkiksi pöydän vapautumista odotellessa. Tarjolla on hyvä valikoima tunnettuja viinejä, joita kaikkia on saatavilla asiakasystävälliseen hintaan myös laseittain. Myös viinitastingia on tarjolla.

Kaupungin runsaimmaksi kehuttu antipastibuffet tarjoilee maisteltaviksi delin italialaisia herkkupaloja aina iltapäivisin, maanantaista lauantaihin. Antipastit sopivat mainiosti esimerkiksi viinin kera maisteltaviksi loungen puolella.

Lue lisää aiheesta: Lounge divino

Kuvat: Tony’s deli

 Majoitusvinkki

Hotellit Helsingin keskustassaTony’s Delin läheisyydessä toimiva GLO Hotel Art on ainutlaatuinen linnahotelli Helsingin designkortteleissa. Yli 100 vuotta vanha Art Nouveau -rakennus sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan (450 m) päässä Tony’s Delistä ja kolmen minuutin kävelymatkan (240 m) päässä Aleksanterin teatterista. Hotellihuoneen hinnasta saa tästä hotellista jopa –15% aikaisen varaajan alennuksen.