Suomalaisten rakastamista superhiteistä tunnettu Lauri Tähkä esiintyy 22.-25.9.2022 Helsingin Kansalaistorilla. Erityislaatuisilla levynjulkaisukeikoilla hän nousee lavalle torille rakentuvassa läpinäkyvässä Kupolissa neljänä peräkkäisenä päivänä.

Lauri Tähkä keikat. Kuvaaja: Ville Juurikkala
Lauri Tähkä keikat. Kuvaaja: Ville Juurikkala

Erityisesti näitä konsertteja varten suunniteltu keikkapaikka tarjoaa uniikin ja intiimin konserttikokemuksen keskellä kaupunkia sekä mahdollisuuden kuulla uuden albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä. – 15 vuotta olen haaveillut tämänkaltaisesta keikasta ja pyöreästä lavasta ihmisten keskellä. Isojen stadionkeikkojen vastapainoksi tuntuu tosi hyvältä saada yleisö lähelle. Erityisen hyvältä tuntuu, että tämä tapahtuu juuri silloin kun ollaan uuden äärellä, ja vieläpä levynjulkaisukeikoilla, Tähkä iloitsee.

Suosio suurempaa kuin koskaan

Pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt Lauri Tähkä on suositumpi kuin koskaan. Maaliskuun alussa julkaistu uusi single Aavikko on ollut menestys, ja yleisö on ottanut sen innolla vastaan. Se onkin pysynyt listojen kärkisijoilla ilmestymisestään lähtien.

Tuorein Meidän tulevat päivät -albumi nousi julkaisunsa jälkeen suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi ja on ylittänyt platinarajan. Myös albumin nimikkokiertue oli loppuunmyyty.

 

Tapahtumat > Festivaalit


Lauri Tähkä – Levynjulkaisukeikat läpinäkyvässä Kupolissa

 to 22.9. – la 24.9.
 20:00
 Hintaluokka: Useita hintoja  Ticketmaster.fi

 

Tapahtumapaikka


Kansalaistori
 Alvar Aallon kuja 1
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä