Martti Suosalon tähdittämän Mikko Räsäsen tulevaisuus on Helsingin Kaupunginteatterin rehti draama, jolla on karheat kädet ja lämmin sydän.

Helsingin Kaupunginteatteri – Mikko Räsäsen tulevaisuus – Kuvassa Martti Manninen, Lumi Aunio, Markku Ahonen ja Maksim Pavlenko – Kuva Otto-Ville Väätäinen
Helsingin Kaupunginteatteri – Mikko Räsäsen tulevaisuus – Kuvassa Martti Manninen, Lumi Aunio, Markku Ahonen ja Maksim Pavlenko – Kuva Otto-Ville Väätäinen

Mikko Räsäsen tulevaisuuden on kirjoittanut Mika Ripatti. Kyseessä on trilogian kolmas osa, edelliset osat olivat yleisö- ja arvostelumenestykset There’s no Harri (2012) ja Vakavuusongelma (2016).

Kaupungin työmies Mikko Räsänen on kokenut suuren menetyksen ja yrittää selviytyä arjestaan pian kahdeksantoista täyttävän poikansa Aapon kanssa. Mikko on kaupungin rakentaja toisessa polvessa. Mikon työmaalla on käynnissä vesihuollon saneeraus, mutta projektia myydään yleisölle pyörätienä.
”Onhan se kauniimpi kertoa kaupunkilaisille, että me rakennetaan pyöräkaistaa, kuin että teidän paskat ei enää mahdu vanhoihin putkiin”, sanoo urakan johtaja, insinööri Kimmo Niemi.

Ravintola lähellä Helsingin kaupunginteatteria

Ravintolasuositus yhteistyössä Quandoo.fi

 

Pizzorante Bro. Laadukas, ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza Helsingissä.
Pizzorante Bro. Laadukas, ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza Helsingissä. Vain 600 metriä KokoTeatterilta ja  850 metriä Helsingin Kaupunginteatterilta.

Tutustu ja varaa pöytä

Tapahtuma


Mikko Räsäsen tulevaisuus

 Päivät:

ti 19.4. 19:00 Mikko Räsäsen tulevaisuus Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö
ke 20.4. 19:00 Mikko Räsäsen tulevaisuus Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö
la 23.4. 18:00 Mikko Räsäsen tulevaisuus Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö
to 28.4. 19:00 Mikko Räsäsen tulevaisuus Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö
la 30.4. 13:00 Mikko Räsäsen tulevaisuus Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö

 Hintaluokka: Peruslippu 41/46 
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö
Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö
 Eläintarhantie 5
Helsinki

Eläintarhantie 5
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Kallio


Suuri näyttämö on mieleenpainuva elämys jo puitteidensa ansiosta. Salissa on 923 paikkaa ja 600 neliön kokoinen näyttämö pyöröineen tekevät katsomiskokemuksesta ikimuistoisen. Näyttämötekniikka sekä valo- ja äänijärjestelmät ovat kansainvälistä huipputasoa.