Suomalaisten sydämissä vuodesta 1979 saakka soinut Agents valloittaa Helsingin Kulttuuritalon 23.11.2017.

Vuosien varrella Agents-yhtyeen solisteina ovat toimineet Suomen maineikkaimmat ja rakastetuimmat laulajat Rauli ”Badding” Somerjoesta Topi Sorsakoskeen ja Jorma Kääriäiseen. Nykyisenä laulusolistina toimii vuonna 2008 aloittanut Vesa Haaja. Uuden solistin lisäksi yhtye on saanut myös uuden rumpalin, Kepa Kettusen, ja tällä uudistuneella kokoonpanolla Agents julkaisi ensimmäistä kertaa uutta musiikkia noin vuosi sitten.

”Bändi palasi nyt tavallaan alkuperäiseen olomuotoonsa eli neljän miehen kitarabändiksi. Hyvin joukkoon istunut Kepa on nimittäin osoittautunut lämpimäksi rautalankamusiikin ystäväksi ja kovatasoiseksi kitaristiksi itsekin, vaikka yhtyeessämme sattuukin istumaan rumpujen takana”, kertoo yhtyeen keulakuva ja musiikillinen johtaja, soolokitaristi Esa Pulliainen.

Agentsin uusi, 24. studioalbumi ”Blue” äänitettiin ja miksattiin vanhaan malliin analogisesti ilman tietokoneiden apua. Tuottajana toimi tuttuun tapaan Esa Pulliainen, joka itse kuvailee levyä soundiltaan ”tykiksi ja karuksi, mutta samalla todella kauniiksi.”

OMAKSI

image

 

Tapahtuma


Agents & Vesa Haaja

 Päivä: to 23.11.
 Aika: 20:15
 Hintaluokka: alk. 22,50  Ticketmaster.fi
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Helsingin kulttuuritalo
Helsingin kulttuuritalo
Mannerheimintie 2
Helsinki
 Hotellit läheisyydessä Hakaniemi