[TO 11.2. LIVE & LIVESTREAM] Anna Inginmaa + Samanna

Anna Inginmaa tarjoilee torstaina sielukasta vokaalijazzia sooloalbumiltaan Suomen eturivin jazzmuusikoiden säestyksellä.

Anna Inginmaa on artisti, jazzlaulaja ja tanssija, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin kankaan vaivattomasti täyttävään melodraamaan.

​​Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -kokoonpanosta tunnettu artisti julkaisi dybyyttisooloalbuminsa maaliskuussa 2020 Stupido Recordsin kautta. Inginmaa tarjoaa persoonallisten kappaleidensa sekä tulkintansa kautta mieleenpainuvia välähdyksiä itsestään. Teemoihin lukeutuvat juurettomuus, läheisyyden jännitteet ja kussakin ihmisessä pinnan alla kytevät kätketyt maailmat.

Illan avaa Samanna. Samanna on nelihenkinen bändi Tampereelta, joka esittää kosketinsoittaja-laulaja Anna Pesosen säveltämiä ja sanoittamia kappaleita samannalaisin sovituksin. Samannan musiikkia on vaikea lokeroida vain yhteen tyylilajiin. Musiikissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa folkista, popista ja jazzista. Sanoitusten tärkeä tehtävä on tuoda maailmaan lisää lempeyttä, rakkautta ja toivoa.

Yhtye työstää parhaillaan kolmatta albumiaan. Aiempia julkaisuja ovat ”Itsetunto” (Texicalli Records, 2019) ”Samanna” (Texicalli Records, 2017) ja 7″ single Ruohonleikkuri/ Syksyn salaisuus (Helmi Levyt, 2015).

 

Tapahtuma


[TO 11.2. LIVESTREAM] Anna Inginmaa + Samanna

 Päivä: to 11.2.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: 

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Tampere
G Livelab