manhattan-transfers-konsertti-finlandia-talolla
Manhattan Transfer on nähty Suomessa lukuisia kertoja, ja monet loppuunmyydyt katsomot ovat todistaneet heidän loisteliasta esiintymistään. Ensi marraskuussa suomalaisia hemmotellaan harvinaisesti kolmen konsertin verran, kun yhtye saapuu esiintymään Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun.

Grammy-palkittu The Manhattan Transfer saapuu jälleen Helsinkiin ja Finlandia-taloon torstaina 1.11.2018. Maailman suosituin lauluyhtye päätti kunnioittaa suomalaisia poikkeuksellisesti kolmen konsertin minikiertueella ja esiintyy myös Jyväskylässä ja Oulussa.  Myynti Ticketmasterissa alkaa lauantaina 11. marraskuuta.

The Manhattan Transfer on eittämättä maailman suosituin lauluyhtye. Nyt tämä legendaarinen kokoonpano saapuu Suomeen joulukuussa erikoisohjelmistonsa kera, jossa kuullaan ikivihreitä joululauluja sekä yhtyeen tunnetuiksi tekemiä klassikoita.

Vuonna 1971 ensilevynsä julkaissut The Manhattan Transfer on noussut huikeaan suosioon ympäri maailman. Yhtyen albumeita on myyty miljoonia kappaleita, ja se on voittanut lukuisia Grammy-palkintoja, kuten vuonna 1980 Birdland-albumistaan ja 1982 Route 66 -levystään. Yhtye valittiin Vocal Group Hall of Fameen 1998.

The Manhattan Transferin perustajajäsen Tim Hauser menehtyi traagisesti lokakuussa 2014, mutta yhtye on jatkanut menestyksen tiellä hänen muistoaan kunnioittaen myös tämän jälkeen. Hauserin tilalle kokoonpanoon nousi Trist Curless, joka täydentää jo vuosia yhdessä laulaneita Alan Paulia, Janis Siegeliä ja Cheryl Bentyneä.

 

Tapahtuma


The Manhattan Transfer

 Päivä: to 1.11.2018
 Aika: 20:00
 Hintaluokka: alk. 59,50  Ticketmaster.fi
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Finlandia-talo
Finlandia-talo
Mannerheimintie 13e
Helsinki
 Hotellit läheisyydessä Kamppi