The Play That Goes Wrong Svenska Teatern kutsuu kevätkaudella 2020 yleisön hulvattomaan naurujuhlaan, jossa ihan kaikki menee pieleen.

Harrastajateatteriryhmä on valmistelemassa klassista murhamysteerinäytelmää, mutta kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaisesti. Oikeastaan mikään ei suju suunnitelmien mukaisesti. Epäonniset näyttelijät kamppailevat vaikeuksia vastaan läpi esityksen, mutta antavat kaikkensa esiripun laskuun saakka. Tai sen putoamiseen saakka…

Sekoita Sherlock Holmesia ja Monty Pythonia ja lisää mausteeksi Fawlty Towersia, ja sinulla on edessäsi The Play That Goes Wrong – 11 kansainvälistä palkintoa voittanut maailmalla menestynyt lennokas farssi!

Esityksen ohjaaja on Adde Malmberg, joka kuuluu Ruotsin standup-komiikan suuriin pioneereihin ja kokeneimpiin standup-koomikkoihin. Hän on myös toiminut pitkään arvostettuna ohjaajana, joka ottaa komediagenren tosissaan. Ruotsinkielisen käännöksen on tehnyt toinen huumorintajun mestari Sven Melander.

– Monien mielestä huumori on keino sanoa saada sanotuksi jotain muuta, mutta minulle se on tavoite itsessään. Maailmassamme nauretaan tänä päivänä liian vähän. Iloiset ihmiset eivät vihaa, sanoo ohjaaja Adde Malmberg.

 

Tapahtuma


The Play That Goes Wrong

 Päivät:  maanantai 16.03. klo 12:00 | perjantai 21.3. klo 19:00 | perjantai 27.03. klo 19:00 | perjantai 13.03. klo 19:00 | lauantai 14.03. klo 16:00 | torstai 26.03. klo 19:00

 Hintaluokka: 43,50 

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Svenska Theatern
Svenska Theatern
 Pohjois esplanadi 2
Helsinki

Pohjois esplanadi 2
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Kamppi