Maailmankuulu Queen-konsertti Suomeen huhtikuussa 2022

  Maailmankuulu Queen-konsertti Suomeen huhtikuussa 2022
  to 14.4.
  19:00
  Helsingin kulttuuritalo | Sturenkatu 4, Helsinki | iCal

  Queen-yhtyeen musiikin ihailijat ympäri maailman valloittanut ainutlaatuinen erikoiskonsertti saapuu Suomeen huhtikuussa. Taiturimaisen venäläisen pianistin, Natalia Posnovan, johtama QUEEN Renaissance – Cinematic Symphony -konsertti nähdään Kulttuuritalolla torstaina 14.4.2022.

  Liput tähän Queenin jäsenten ylistämään musiikkia, videoita ja laulua yhdistävään esitykseen myynnissä Lippupisteessä maanantaina 20.9. kello 10.00 alkaen.

  Konserttilavalle astuu Natalia Posnovan lisäksi Queenin solistin, Freddie Mercuryn, monivuotinen henkilökohtainen assistentti Peter Freestone. Hän on kirjoittanut kaksi menestyskirjaa elämästään ja työstään Mercuryn rinnalla ja oli myös Mercuryn luona tämän menehtyessä 1991.

  Queenin kitaristi Brian May ylistää Posnovan esitystä:

  – Natalia Posnova on ällistyttävän taiturimainen pianisti ja laulujen tulkitsija. Olen nähnyt kaikkien Queen-vuosieni aikana mitä monenlaisimpia laulujemme esityksiä, mutta en mitään Posnovan kaltaista. Hänessä on kauneutta, lahjakkuutta ja kekseliäisyyttä, jotka jokaisen tulisi nähdä, nauttia ja hämmästyä.

  Natalia Posnovan konsertissa kuullaan Queenin suurimpia hittejä uudenlaisina sovituksina, joissa monista yhdistyvät sekä rockin että klassisen musiikin tunnelmat. Mukana on myös henkeäsalpaavaksi kehuttuja orkesterisovituksia, joissa Posnovan soitto yltää huippuunsa, kuten kappaleissa Who Wants to Live Forever, The Show Must Go On ja We Will Rock You.

  Monessa kappaleessa kuullaan lisäksi englantilaista tenoria, Michael Antonya, joka tulkitsee mm. laulut Love of My Life, Innuendo, Don’t Stop Me Now ja We Are the Champions.

  Peter Freestone kertoo olevansa iloinen, että saa olla mukana Posnovan konsertissa.

  – Kyseessä on ainutlaatuinen ja kokonaisuudessaan huikea esitys, jossa kuullaan Queenin musiikkia täysin eri tavalla kuin aiemmin. Olen vakuuttunut, että Freddie olisi itsekin pitänyt kuulemastaan ja näkemästään, Freestone toteaa.


  Tapahtuma


  Maailmankuulu Queen-konsertti Suomeen huhtikuussa 2022
  Päivä: to 14.4.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 38,50€

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Helsingin kulttuuritalo
  Helsingin kulttuuritalo
  Sturenkatu 4
  Helsinki

  Sturenkatu 4
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Liput Ticketmaster.fi

  KOHOKOHTIA

  to 14.4.19:00 Maailmankuulu Queen-konsertti Suomeen huhtikuussa 2022Helsingin kulttuuritalo