Metallimusiikin ykkösnimi Nightwishin konsertti Helsingin Kaisaniemessä siirtyi ensin joulukuulle jäähalliin ja nyt uusi päivä on lauantaina 29.1.2022.

Helsingin keikka siirtyy tammikuun loppuun eikä tämäkään ole täysin varmaa. Myös  Night Wishin Tampereen keikka siirtyy.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Liput myynnissä Ticketmasterissa.

Suomalaisen musiikkiviennin ykkösnyrkki, hiljattain vuoden metallialbumin Emman pokannut Nightwishin maailmankiertue lykkääntyi koronavirustilanteen vuoksi ja yhtye palaa halusta päästä takaisin oikeille lavoille ja yleisönsä luo. Tuomas Holopainen kommentoi:

– Mahtavaa päästä tämän omituisen vuoden jälkeen taas lavalle! Viimeisestä Helsingin-keikastakin on jo ihan liian pitkä aika. Nyt on bändissä taas jotenkin tosi raikas fiilis. Uusi startti ja uusi basisti ja bändi on aivan täpinöissään, että pääsee taas soittamaan. Siltä osin asiat ovat niin hyvin kuin olla voi!.

Yhtye lupailee visuaalisesti näyttävää show’ta, putken ikihittejä ja tuoreimman keväällä 2020-julkaistun kaksiosaisen Hvman. :||: Natvre. -albumin isoimpia kappaleita. Unohtumattoman elämyksen sinetöivät Nightwishille tavaramerkinomaiset massiiviset tehosteet. Noin kymmenen miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Nightwish keikkailee kotimaassa harvakseltaan.

Yhtye on tehnyt historiaa muun muassa myymällä ensimmäisenä suomalaisena bändinä loppuun konserttinsa Wembley Arenalla. Edellisen kerran yhtye esiintyi Helsingissä joulukuussa 2018.

Nightwish on myös eniten Emma-palkintoja saanut yhtye. Konsertin lämmittelijänä esiintyy jyrkässä nousukiidossa pyyhältävä rap metal -tykki Lähiöbotox, joka oli ehdolla vuoden tulokas-Emmaan 2021.

Yhtyeen laulaja Luyeye Konssi on keikasta innoissaan.

– Sairaan hyvä fiilis päästä lämppään Nightwishiä! Kun mä muutin Suomeen 2001, Nightwish soi jo silloin täällä kaikkialla. En mä ollu uskoo, että me päästään lämppään niitä. Meni ihan kylmät väreet. Nyt se meidän kova työ palkitaan! Me vedetään lujaa, tervetuloa vaan!” Bändin Rikkinäinen Suomi -albumin kuulleet tai sen keikalla jo aikaisemmin nähneet tietävätkin, että energiaa myllypurolaisilla riittää.

Tapahtuma


Nightwish

 Päivä: la 14.8.
 Aika: 17:00
 Hintaluokka: alk. 84  Ticketmaster.fi
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka