Sunnuntaina 18.2. Accept palaa Suomeen. Suomenkin albumilistojen kärjessä useasti komeillut saksalaisyhtye on teutonisen metallin edelläkävijä.

Accept tuo kauan odotetun albuminsa The Rise Of Chaos päivänvaloon 4. elokuuta ja lähtee sen myötä maailmankiertueelle. Levyn nimikkosingle julkaistiin jo kesäkuussa ja biisistä hehkuva apokalyptisen kaaoksen teema jatkuu kymmenen kappaleen verran. Uuden albumin on tuottanut Andy Sneap, joka on vastannut myös bändin kolmesta edellisestä pitkäsoitosta.

Viimeisimmästä julkaisusta, Blind Rage, on kulunut jo kolme vuotta ja bändin kokoonpanokin on ehtinyt muuttua levytysten välissä: Wolf Hoffmannin (kitara) luotsaamassa bändissä soittavat tätä nykyä Mark Tornillo (laulu), Peter Baltes (basso) sekä uudet vahvistukset Uwe Lulis (kitara) ja Christopher Williams (rummut).

Accept on jättänyt jälkensä metallimusiikin historiaan, vastaten useista mieleenpainuvista hetkistä sekä lavalla että sen ulkopuolella. Yli kolme vuosikymmentä keikkaillut yhtye on nauttinut yleisön suosiosta palattuaan jälleen lavoille vuonna 2009. Accept esitteli energistä livekuntoaan Suomessa viimeksi tämän vuoden tammikuussa, jolloin bändi esiintyi Helsingin Jäähallissa Sabatonin vieraana.

 

Tapahtuma


Accept

 Päivä: su 18.2.
 Aika: 18:30
 Hintaluokka: 42,50  Ticketmaster.fi
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


The Circus
Salomonkatu 1–3
Helsinki
 Hotellit läheisyydessä Kamppi