playit

sami-pitkamo-keikat

Muusikko Sami Pitkämön luotsaaman Play It Again, Sami! -klubi on avajaisistaan lähtien ollut niin suosittu, että liput tapahtumaan kannattaa varata jo ennakkoon.

Klubin tarkoitus on toimia  kuulijalle monella eri tasolla. Musiikki on suunniteltu tanssittavaksi, kuunneltavaksi ja nautittavaksi.

”Esitämme tunnettuja jazzstandardeja, uudelleensovitettuja popklassikoita sekä myös muutamia omia laulujani. Yhdessä pianisti Seppo Kantosen kanssa olemme kasanneet tätä ohjelmistoa ja on mahtavaa päästä esittämään sitä Storyvillen lavalle, Helsingin sydämeen”, Pitkämö kertoo.

Muusikot lavalla ovat kaikki suomalaisen jazzin huippuja. Mukana ovat Pitkämön ja Kantosen lisäksi monista yhteyksistä tutut kitaristi Teemu Viinikainen, basisti Ville Herrala sekä rumpali Ville Pynssi. Välillä bändissä ovat mukana myös Tuomo DahlblomThomas Rönnholm ja Juho Kivivuori.

”Odotan iltoja Storyvillessä suurella innolla ja uteliaisuudella. Koskaan ei voi etukäteen tietää mitä tapahtuu. Näin tasokkaiden muusikoiden kanssa ei voi epäonnistua, mutta yleisö osaltaan parantaa vielä menoa!”

Klubi-illat

To 21.5.15 Play It Again, Sami!

Liput 10€

 

Avoinna:
Katutason Piano Bar
Ti klo 18-02
Ke-to klo 18-03
Pe-la klo 18-04

Alakerran jazzklubi
Ke-to klo 20-03
Pe-la klo 20-04

Ikäraja:
K-18

 

Tapahtumapaikan kotisivut: storyville.fi

Autolla tapahtumaan
Pysäköinti Storyvillen tuntumassa on maksullista. Pitkäaikaisempaan pysäköintiin löytyy Töölönlahden pohjoispuolelta Olympia stadionin takaa runsaasti ilmaista pysäköintitilaa (n. 2 km kävely Töölön lahden rantamilla). Tutustu pysäköintimahdollisuuksiin Helsingin kaupungin sivuilla.

Junalla tapahtumaan
Helsingin päärautatieasemalta on n. 0,9 kilometriä Storyvillelle. Raitiovaunujen 4, 7 ja 10 pysäkit Storyvillen tuntumassa.

Aikataulut: www.vr.fi ja www.hsl.fi

Linja-autolla tapahtumaan
Helsingin linja-autoasemalta on noin 1 km matka Storyville-jazzklubille. Tiedustele myös mahdollisuutta pysähtyä lina-autopysäkille Storyvillen kohdalla. Hotellivinkki linja-autolla kulkevalle!

Scandic Simonkenttä on mainio vaihtoehto. Linja-autoaseman läheisyydessä toimii myös Sokos Hotel Presidentti.

Aikataulut: www.vr.fi ja www.hsl.fi

Bussilla tai raitiovaunulla tapahtumaan
Raitiovaunujen 4, 7 ja 10 pysäkit Storyvillen kohdalla.

Paikallisbussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

Hotelli lähellä Storyvilleä (500m)

Kierrättämällä modernisoitu Scandic Park haastaa Helsingin hotellit

Scandic Parkin kotisivut


 

Ravintola lähellä Storyvillea

Kortteliravintola KuuKuu hurmasi HelsinkiMenu-raadin

Trattoria Sogno on selkeämakuinen ja rento italialainen