Marjo Leinonen on tunnettu esiintyjä jo 80-luvun lopulta, jolloin hän aloitti uransa Balls-yhtyeen sähköistävänä solistina. Ura jatkui rhythm&blues-, soul- ja rock&roll-musiikin parissa erilaisissa kokoonpanoissa. Hän on ollut mukana myös muissa musiikkiprojekteissa, esimerkiksi Stand By Me- ja Janis-musikaaleissa sekä Helsingin Juhlaviikkojen legendaaristen tribuutti-iltojen solistina.

Seikkailut suomalaisen rytmirokin maailmassa ovat nyt saamassa uuden käänteen. Maaginen blueslaulajatar on nimittäin saanut bändiinsä kitaraan Jukka Orman, jonka ura suomalaisen rytmimusiikin parissa hakee vertaistaan. Miehen soiton tahtiin on moni suomalainen solisti pannut tantereet tömisemään ja klubit kiehumaan.

Car-Keys on rehellistä rootsia. Ryhmä operoi suvereenisti omalla alueellaan – rhythm&bluesin, soulin ja rock&rollin riemukkaassa ja rehevässä maailmassa.

Meno on taatusti kovaa ja tanssittavuus kuuluu asiaan. Yhtyeen kokoonpano on: Marjo Leinonen (laulu), Jukka Orma (kitara). Mikko Murtomaa (basso) ja Sami Vettenranta (rummut).

 

Tapahtuma


Marjo Leinonen Car-Keys

Päivä: pe 18.08.2017
Aika: 21:00
Hintaluokka:
Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Juttutupa
Juttutupa
Säästöpankinranta 6
Helsinki
 Hotellit läheisyydessä Hakaniemi