Bo Kaspers Orkester suuntaa perjantaina 14. 6. Helsingin Hernesaaren rantaan. Urallaan yli miljoona albumia myynyt ja Grammis-palkittu popjazz-yhtye juhli viime vuonna 25-vuotista taivaltaan, julkaistiinhan esikoisalbumi Söndag på sängen vuonna 1993.

Pitkän menestyksekkään yhtyeen uran lisäksi yhtyeen keulamies Bo Sundström on tehnyt myös onnistunutta soolotyötä, ja näistä hänelle on vastikään myönnetty Ruotsissa arvostettu Evert Taube -stipendi.

Bo Kaspers Orkesterin kokoonpanossa vaikuttavat Bo Sundströmin lisäksi Fredrik Dahl (rummut) Michael Malmgren (basso) ja Mats Schubert (piano). Ydinryhmän lisäksi BKO:n soundia Suomessa täydentävät Robert Östlund (kitara) ja vaskipuhaltimissa loistavat John-Erik Bentlöv (trumpetti) sekä Björn Jansson (saksofoni).

”Kaiken järjen mukaan nyt pitäisi pitää taukoa jonkin aikaa, mutta soittaminen on vain niin hauskaa. Ja erityisesti kauniissa paikoissa, joihin pääsemme ensi kesänä. Toivottavasti nähdään!”, yhtye kertoo.

Bo Kaspers Orkesterin paluu Helsinkiin kesäkuun 14. päivänä täydentyy upealla kaksikolla: Ennen ruotsalaivieraita lavalle nousee muun muassa soololevyillään loistaneen Tuomo Prättälän ja The Latebirds -yhtyeestä tutun Markus Nordenstrengin Tuomo & Markus -kokoonpano.

 

Tapahtuma


Bo Kaspers Orkester, Tuomo & Markus

 Päivä: pe 14.6.
 Aika: 18:30
 Hintaluokka: 49  Ticketmaster.fi

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Hernesaaren ranta
 Hernesaarenranta 6
Helsinki

Hernesaarenranta 6
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä