Anssi Kela Helsingin Bio Rex -keikalla

Emma-palkittu Anssi Kela vie loppuunmyytyjä saleja keränneet Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonserttinsa nyt teattereihin ympäri Suomea. Yhtenä tapahtumapaikoista toimii perjantaina ja lauantaina 10.-11.12. elokuvateatteri Bio Rex. Lauantain keikka on jo loppuunmyyty (päivitetty 11.11.2021)

ELÄMÄKERTAKONSERTIT:
Anssi Kela – Mun täytyy kävellä näin
SU 12.12.2021 Bio Rex, Helsinki
Esityksen kesto noin 2,5h – ei väliaikaa

Mun täytyy kävellä näin -esitykset ovat yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä. Yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, näyttämö ja valkokangas. Artisti avautuu yleisölleen, kertoen tarinansa omin sanoin. Niin hyvät ja hauskat kuin vaikeatkin hetket.
Anssi Kelan omin sanoin:

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

– Näiden konserttien tekeminen tuntuu koko urani suurimmalta saavutukselta. Kaksikymmentä vuotta sitten en olisi osannut tehdä mitään tällaista, kymmenen vuotta sitten en olisi uskaltanut. Nyt olen riittävän kokenut ja rohkea viemään soolokonsertin uudelle tasolle: esittämään kokonaisuuden, jollaista ei olla ennen nähty.
Poikkeuksellinen konsepti toteutettiin ensimmäistä kertaa vuodenvaihteessa 2019 / 2020. Haltioituneen vastaanoton saanut esitys teki vaikutuksen nimenomaan ainutkertaisuudellaan ja avoimuudellaan. Nyt suuren suosion saavuttaneet elämäkertakonsertit päästään vihdoinkin järjestämään loppuun muillakin kysytyillä paikkakunnilla.

Tapahtuma


Anssi Kela Helsingin Bio Rex -keikalla

 Päivä: pe 10.12.
 Aika: 16:00
 Hintaluokka: 46,40  Ticketmaster.fi

Tapahtumapaikka


Bio Rex
 Paasikiventie 2
Helsinki

Paasikiventie 2
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä