Komiikkaa ihmiset nyt tarvitsevat ja syksyllä Aleksanterin teatterin lavalla nähdäänkin pankkiryöstöfarssi Keikkaa pukkaa kolmesta miehestä, jotka tarttuvat tilaisuuteen –  ja tilaisuus tekee varkaan!

Reijo on potkut saanut pankkivirkailija, jolla on ilmiömäinen taito myötäelää synnyttämäisillään olevan vaimonsa supistuksia ja mielialoja. Keijo on työtön näyttelijä, jonka uran tähtihetki oli näytellä ruumista tv-sarjassa, joka ei koskaan valmistunut. Teijo on vain Teijo, jonka ÄO ylittää juuri ja juuri Keskustapuolueen kannatusluvut. Nämä kolme toisilleen tuntematonta herraa törmäävät eräänä päivänä toisiinsa ja päätyvät yrittämään Reijon pankkikonttorin ryöstöä.

Esitystä tähdittävät Mikko TöyssyJani Karvinen sekä Hannes Suominen. Tämä “poikajoukko” kun panee tuulemaan, on luvassa hetkiä, joista ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Eikä nauruntyrskettä!

Yrityksen ja onnistuneen toteutuksen väliin mahtuu kuitenkin hullunkurisia kommelluksia ja yllättäviä käänteitä. Sympaattiset “rosvot” kaivavat itselleen yhä syvempää kuoppaa, vaikka tarkoitus oli ratkaista kaikki ongelmat kertaheitolla. Oman mausteensa soppaan tuo myös miesten viehtymys naapurin kiinalaisen ravintolan herkullisiin kevätrulliin.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Petja Lähde

Rooleissa: Mikko Töyssy, Hannes Suominen ja Jani Karvinen

 

Tapahtuma


Pankkiryöstöfarssi Keikkaa pukkaa

 Päivät:
Pe 2.10. klo 19
La 3.10. klo 14

 Hintaluokka: 39/36  Ticketmaster.fi

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Aleksanterin teatteri
Aleksanterin teatteri
 Bulevardi 23-27
Helsinki

Bulevardi 23-27
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Punavuori


LIPUT ALEKSANTERIN TEATTERIN ESITYKSIIN